Kutsal_koc OguzMoms aynı gündeyiz bende gittiğimde 1800 dedi ve beklediğimden az gelişimi geride dedi:(
OguzMoms Kutsal_koc Yaa bozma moralini biraz anne ve babanında genetik yapısından minyon oluyo bebisler beslenmene sağlıklı devam et mutlaka gelişimi için faydalı olacaktır 🌸
meliketwinbaby Babymom98 masallah kilosu çok iyi bence benim bebeler 31.haftafayiz daha 1350 yeni oldular 😔 nasil?bekleniyorsunuz acaba
Sfhgkfmh Kiwitoveannesi Gnl54 ben 29 haftaşığı Babymom98 ben de 29 haftalığım tam 29 bebek 1326 gr 38 cm çok iyi dedi doktorum kilosu normal bebeğinizin boyuna kaç cm dedi acaba geride olmasına üzüldüm bi an önce yetişir haftasına inşallah
Nihalkrc Babymom98 benimde 28+4ama ultrsonda 29 kilosu 1228g dedi gününe göre geriden geliyomus 1bucuk kilo olması lazım dedi
Busracecen Hk1234 yarın benimde 36+4 oluyor kontrolüm var bakalım bizimki ne kadar olmuş iri bebek falan dedilermi size
Babymom98 meliketwinbaby hamileligim boyunca 7 ay da 9 kilo aldim her gün 1 yumurta 1 bardak kefir ictim yogurt yedim muz yedim hamur işi zaten bebege kilo aldirmaz
Feyzacnszoglu meliketwinbaby benimde 31. Haftamdayım 1379 gr geriden geliyor tansiyon vs var bende sizdr öyle bi şey var mı
77Bebek35 Hamilebirisi_06 cınsıyetı ne bana cok az geldı burda okuyunca genel olarak doktorda gayet bu haftaya gore iyi kız bebek erkek bebek gibi olmaz bıraz daha minyon olur dedı
Bahar1802 36+1 de kontrole gittim 2958gr 50 cm dedi doktorum. 3 mayıs için de doğum randemuzu aldık kavuşmaya çok az kaldı😇
aysegul1122 Bahar1802 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah çok az kalmış cidden. Ben kendimi yerinize koyunca bile elim ayağım titredi heyecandan 🙈💜💜
goktugalpmom Ecekaplan merhaba cinsiyetiniz nedir bide zaten sızınde sanırım bağırsak da parlaklık var
Ecekaplan 27+1 iken 1100 demişti , 3 Mayıs’ta randevum var kaç olduğunu bende merak ediyorum 30+2 yım şuan
Kutsal_koc mrsckmkc ya ne güzel benim 33+3 Ken 1800 dedi size göre ekstra kilo aldıran birşey var mı bebeğe tanı genetik faktörler de etkili🌸