Kutsal_koc mrsckmkc ya ne güzel benim 33+3 Ken 1800 dedi size göre ekstra kilo aldıran birşey var mı bebeğe tanı genetik faktörler de etkili🌸
mrsckmkc Kutsal_koc 2 hafta önde gidiyor benim tombiş😅 ama genel olarak protein ağırlıklı beslendim ev yoğurdu, peynir, kaşar, süt, muz, avokado, ceviz, badem tükettim sıklıkla
Sporcuanne14 Kutsal_koc ben bazı haftalar da kilo durmuştu sonra bir terden duymuştum kabak çekirdeği sürekli tükettim kilo artışı oldu çok şükür
aysegul1122 24+4 te gittik doktora 700 gram civarı çıktı bizim minik. 32-33 cm civarı da boyu var dedi doktorumuz. Şimdilik normal sınırlarda ilerliyoruz şükür 💜
aysegul1122 Bahar1802 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah çok az kalmış cidden. Ben kendimi yerinize koyunca bile elim ayağım titredi heyecandan 🙈💜💜
Bahar1802 aysegul1122 Amin inşallah hayırlısıyla 😇 çok heyecanlı ve bir o kadar da stres dolu. zaman yaklaştıkça korkular artıyor
tatlibebegim_ Ozgednc evet ya şekerim çok etkilmemiş şükür doktor net 3500 doğar dedi ama ultrason farklılık gösterdiği için bakalım kaç doğacak 😅
Rehdaveannesi Jasminegms Benim de tam 32 haftalık, ultrasona bakarken 1785 gr dedi gibi hatırlıyorum ama enabıza baktım 1185 girilmiş. Sizinkine az dediyse benimki endişe verici ama sağlıklı bir sıkıntı yok dedi