minikprensinannesiiii hatseum12 iğne yi kaç lık kullanıyorsun cnm Bende oksapar 4000 lik birde ecoprin aspirin kullanıyorum 150 mg lık 2 kez de ben düşük yapmıştım oğlumda iğne aspirin kullandım şimdi yine başladık
Aslanmom1 minikprensinannesiiii Ben de aynılarını kullanıyorum 1 kalp durması 1 kimyasalım var. Şuan 4+2yiz. Öğrendiğimden beri kullanıyorum
minikprensinannesiiii Sukoo33 kaç haftalıksın canım bende 6 haftalık olduk bugün bende de var bel ağrısı böyle adet sancısı gibi geliyor birde göğüslerimde sızlama oluyor
Sukoo33 minikprensinannesiiii bende 6 haftalık olacam bel agrım cok fazla goguslerımde sızlıyor kalp atısını dınledınızmı
Freefam bebeimibeklerken33 kizlar 4 gun once 218 di degerim kac haftalik oluyor 4. Gebeligim ama cozemiyorum gun sayma islerini pazartesi doktor randevum var ikinci testi istemedi doktorum son adet 21 mart
Aslanmom1 Freefam son adet tarihimiz aynı. Uygulamaya göre 4+3 gözüküyor yani 5 haftalık oluyor canım. 4 gün öncede benim 519 çıktı 2 gün arayla tekrarladım ama ben.
FundaMustafa Sndscimcime ertesi günü tekrar kan verdim gidecek canım şuanlık bi kanama falan söz konusu değil haklısın olayda bilir bakalım herşey Allahtan
FundaMustafa Sndscimcime çok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim isteyen dileyen kim varsa kucağını boş koymaın
Nuresul Mrvecooban merhaba n’aptınız gittiniz mi hastaneye ben bugün bebeği gördüm be kalp atışını duydum 😆
aykar minnacikkiz maalesef güzel bir artış değil canım iki katı olmasa bile iki günde bir % 66 artış göstermesi gerekiyor sağlıklıysa
Sukoo33 minnacikkiz benım hamılelıgımde de beta degerım dusmustu olması gerektıgı gıbı degıldı kalp atısını duyduktan sonra kan tahlılındekı yukselısın bı onemı olmadıgını soylemıstı doktorum. Sağlıcakla kucagına alırsın insallah hersey gönlunce olsun
Aktpee_1234 bebeimibeklerken33 Valla ben dayanamayıp 4 haftalıkken gittim şimdi 5+ 2 pazartesi randevumuz var ultrason görüntüsü için hayırlısı olsun inşallah🤲🙏