[silindi] İyi geceler kızlar ben de bu akşam öğrendim, 4+5 görünüyor sistemde. Ne zaman doktora gitmeliyim sizce? Haftaya değil de sonraki hafta gitsem çok mu geç olur
Busraltn Didtas sizi korkutmak istemem ama gebelikte lekelenmeleri doktor pek hoş karşılamıyor bendede ocak ayında vardı meğer dış gebelik yaşıyormuşum ameliyata alındım hemen. Ama tabi aynı olacak diye bir şey yok. Sadece lekelenmenin sebebini öğrenmek daha iyi olur doktoruna sanış mutlaka
Sukoo33 Didtas yerlesme oldugu içinde lekelenme olur ama lıtfen ıhmal etme doktoruna soyle mutlaka tedavı edılsın. Benımde gebelıgımde lekelenme vardı doktor magduru oldum malesef yerlesme kanaması deyıp evde dınlendım daha sonra normal kanamaya döndü ve gıttıgımde bebegımın kalbını durdugunu ogrendım kurtaj oldum aynı sey olacak degıl tabı korkma herkesın aynı olmuyor sonucta ama önlemınıde almak lazım doktorunla bu durumu danış mutlaka
Hatci Didtas bende de 10 gun arayla yarim gun surem iki gun oldu canim dr kirmizi olmadiktan sonra korkma dedi ama gene de dinlen bol bol dedi ve fitil verdi inşallah bi daha olmaz
Minnakbiri Sinembeybi hala bekliyorum 2 gün önce 192 ye çıkmıştı sürekli de kan vermek istemedim 29 unda doktora giderim inşallah bir aksilik olmazsa
Aslanmom1 Freefam son adet tarihimiz aynı. Uygulamaya göre 4+3 gözüküyor yani 5 haftalık oluyor canım. 4 gün öncede benim 519 çıktı 2 gün arayla tekrarladım ama ben.
Freefam Aslanmom1 aa ne guzel doktora ne zaman gideceksin benim yarin randevum haberleselim mi birbirimizle birlikte takip edelim sureclerimizi 😂🌸
Freefam Aslanmom1 sanirim senin de bebek kayiplarin olmus benim de oldu haziran ayinda 24 haftalik dogum yaptim genetik hastaligi vardi kaybettim en son ocak ayinda 8 haftalikken durdu kalbi kurtaj oldum simdi korku icerisindeyim umarim sagliklidir bebeklerimiz
Aslanmom1 [silindi] benimde 21 mart 4+3 görünüyor 😊 Belirti mide bulantısı vs varmı ? Kan testi verdiniz mi ?
[silindi] Aslanmom1 dün gece verdim kan testi 379 çıktı ama belirtim hiç yok:) sizin nasıl? Ve de hayırlı olsunn
Aslanmom1 Freefam çok üzüldüm canım inşallah bu sefer sağlıklı olur ikimiz içinde. Benim 2021 yılında bir kalp durması var 9 ay öncede kimyasal yaşadım. Bu hamileliğimi öğrenir öğrenmez kan sulandırıcı iğne ve hapa başlattı doktor. Kan pıhtılaşmam varmış bir de rahimde perde vardı ilk gebelikten sonra hemen ameliyat oldum
Mayaveasya Freefam bizim de genetikten bir bebek kaybımız vardı bu gebeliğinizde herhangi bir yönlendirme ya da test yaptılar mı acaba?
Aslanmom1 [silindi] Teşekkür ederimm. ben en son 17sinde verdim 519 çıktı iki katına çıkınca değer doktor daha kan verme salı günü gel bakalım dedi
Freefam Aslanmom1 ben de son gebeligimden sonra birsuru test verdim kan pihtilasmaya yatkinlik var dedi henuz ilaca baslamadim yarin igne verecek karnimdan vuracakmisim hergun sence suana kadar ilac icmemem sorun olur mu doktorum bu sekilde yonlendirdi ama bilemedim simdi
Tospkkk Mihribangns benim de 13 Mart canımm, 9 nisanda 350 çıkmıştı sonra daha da artı yarın kese için kontrole gideceğim aynıyız hemen hemen 🥰
Aslanmom1 Freefam yok canım olcağını sanmıyorum çünkü genelde doktorlar keseyi gördükten sonra başlatıyor. Benim de 3 genimde çok önemli olmasa da pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı riske atmayalım dedi doktor başlattı ama ben çok önceden beri ona gidiyorum gebelik planladığımı da biliyordu o yüzden öğrendiğinde başlarız demişti. Keseyi ve bebeği görene kadar başlamamak sorun oluşturmaz diye biliyorum ben.
Aslanmom1 Freefam Ben de hergün iğne vuruluyorum çok yakan bir iğne oksapar. Ayrıyetten hap olarak da kan sulandırıcı içiyorum ve folik asit öğrendiğimden beri.