minnacikkiz İyi akşamlar kızlar beta değerlerim böyle çıktı 15 nisan 16.00 77,82 17 nisan 15.37 157,53 19 nisan 15.44 268,88 Bugün için doktorum aşağıda kalmış 315i geçmeliydi dedi morelim çok bozuldu 🥹
2727dfne minnacikkiz hergun iki katına cıkması gerekiyor benimde 18 nisan 163 cıktı 22 nisan 813 banada normal güzel yükselmiş dedi
hatseum12 FundaMustafa pazartesi vermiştim 96 çıktı. bugün verdim sonuç hala çıkmadı. hastanye gittim kese yok tabi şuan görünmüyor rahim duvarın kalınlaşmaya başlamış hamilelik var dedi
FundaMustafa hatseum12 aynıyız hemen hemen ben dün verdim 30 çıktı bugün daha çıkmadı ne zaman gitmeyi düşünüyorsun
hatseum12 FundaMustafa sonucum çıkınca doktoruma atacağım o çağıracak ona göre canım 1000 olmadan değer kese görülmüyormuş çünkü
Sedatuanaa Tuugbaaa beykoz devlet hastanesi kadin dogum ercan aydemir doktor benim kendi doktorum hatta eside berna aydemir oda kadin dogum ozel bi hastanede
Glnrskr Almad Benimde öyle uygulamada. Üç gün önce kontrole gittik geç döllenmeden dolayı 6 haftalık olduğunu söyledi doktor. Bir hafta sonra yine gel detaylı bakalım dedi. Çok az da olsa duydum kalp atışını. İlk duymamamıştık kalp atışını biraz sürdü duymak ama doktor 7 haftalık olmadığı için bu kadar duymak bile iyi sıkıntı yok dedi. Hayırlısı ile haftaya net şekilde görüp duyacağız inşallah.
FundaMustafa hatseum12 çok merak ediyorum benim dün düşük çıktı gibime geldi 17 Mart son adet tarihim dün de betam 30 çıktı düşük geldi gibime sanki bi an keşke bu kadar erken öğrenmeseydim dedim
Aktpee_1234 hatseum12 Allahın izniyle bir sıkıntı olmaz ben okudum internette araştırdım normal diyorlar ilk aylarda ama yinede doktoruna danış sende
hatseum12 FundaMustafa erken öğrenmemek en iyisi ama herkesn değeri farklı oluyor ona takılma. benim düşük riskim var ben mecbur erken öğrenmek zorundaydım direkt iğne başladık çünkü
minikprensinannesiiii hatseum12 iğne yi kaç lık kullanıyorsun cnm Bende oksapar 4000 lik birde ecoprin aspirin kullanıyorum 150 mg lık 2 kez de ben düşük yapmıştım oğlumda iğne aspirin kullandım şimdi yine başladık
minikprensinannesiiii Sukoo33 kaç haftalıksın canım bende 6 haftalık olduk bugün bende de var bel ağrısı böyle adet sancısı gibi geliyor birde göğüslerimde sızlama oluyor
Busra19s Kadir gecesi test yaptım öğrendim sabahına sağlık ocağına kan verdim beta 789 du bayram tatili girdi araya bayram sonrası 15 nisanda doktora gittik 6+2 kese ve kalp atışını duyduk ilk kontrolde şuan 7 haftalığız 2 hafta sonra tekrar kontrolumuz var ilk gebeliğim 💖🙏
Sndscimcime FundaMustafa günaydın cnm doktora gittinmi kızma bana ama belki kimyasal gebelik olabilir çünkü bundan 6 ay önce bendede öyle oldu test yaptım 1 tanesi silik çıktı kan verdim 76 çıktı pazartesi tekrar gel dedi gittim 50 ye düştü ağladım sonra doktorum bişey yapmaya gerek yok kimyasal gebelik evde kanaman olacak dedi öyle de oldu zaten 😔
FundaMustafa Sndscimcime ertesi günü tekrar kan verdim gidecek canım şuanlık bi kanama falan söz konusu değil haklısın olayda bilir bakalım herşey Allahtan