• Doğum
  • Kızlar sezeryandsn çıktım soruları alabilirimmmm

Kızlar sezaryandan be kadar zaman sonra korse kullanabiliriz o göbek nasıl toplanacak 🤦🏻‍♀️

Bilinmeyennn elbise, sezaryende ben pijamamın altını indiremedim. Birde lohusa gecelikleri emzirme için de iyi oluyor

Karbeyaz_ başlıyoruz neşteri ver falan gibi şeyler duyarsan panik olabilirsin ama genelde haber vermiyolar kendi aralarında başka şeylerden muhabbet ediyorlar. Hatta benim doğumumda bı hemşirenin dedikodusunu yapiyodu tüm ekip ☺️ spinalde tam herşeyi hatırlamıyorsun damardan hafif bı sakinlesitici yapiyolar yada birşey koklatiyolar

sutlukahve ben 2 saatte kalkmıştım bebegımı kucağıma alabılmek için 😀 ilk kalkış zor ama dayanılmayacak gibi deıl kendını korkutma😀

sutlukahve ben 2 saatte kalkmıştım bebegımı kucağıma alabılmek için 😀 ilk kalkış zor ama dayanılmayacak gibi deıl kendını korkutma😀

Ozgednc şu an daha çok korku girdi içime 😁. Peki sonralar belde ağrı çok oluyor sırt üstü yatamiyosun diyorlar. Doğru mu acaba?

Hayat31 değil doğru eğer sırtında belinde önceden ağrın varsa agirir yoksa agrilik.bir durum yok.canim.

Elfsrkn yok çok şükür olmadı. Kaç haftalık doğdunuz bebeğin kilosu normal mi? Bir de çok merak ediyorum uktrasonda söylenen kiloyla doğduğu kilo aynı çıktı mı. Tek korkum bu

Hayat31 aynı canım korkma hiç 38 haftalık doğdum bebek kilosu da aynı

Kusura bakma ya çok soru sordum birden. Merak ediyorum işte 🙈

Elfsrkn benimki kilo almıyor diye yarın gün belli olucak. Şu an 35+1 olduk 1720gram dedi sadece. Geçen hafta ama 1860 demişti. O yüzden uktrasona güvenmiyorum artık her sefer farklı çıkıyor

Hayat31 çok düşünme anı yaşamaya bak ben şuan 29 haftaligim doğum esnasini hiç düşünmüyorum mesela. Benim belim agrimisti ama sanmıyorum sezaryenden olduğunu fıtık varmış ondan.

Bilinmeyennn kesinlikle elbise canım o pijamayı indirip kaldırmaya hiç gücün yetmez yani

Karbeyaz_ yok canım kesildiğini hiç anlamadım sadece. Bebeği çıkarırken farklı bir ağrı değilde his oluyor onun haricinde ameliyat anından hiç korkmayın kesinlikle belden uyusturmalı olun bence

Brgulll hayır bana hiç birsey koymadılar sadece uyusukken 2 kere bastırdılar