Kızlar sezaryandan be kadar zaman sonra korse kullanabiliriz o göbek nasıl toplanacak 🤦🏻♀️
Kızlar sezeryandsn çıktım soruları alabilirimmmm
dogurangaplumba apandist safra kesesi sezaryen oldum aynı şeyin laciverti😂 2 gün biraz zor geçiyor sonra yürüdükçe iyileşiyorsunuz
Bilinmeyennn elbise, sezaryende ben pijamamın altını indiremedim. Birde lohusa gecelikleri emzirme için de iyi oluyor
Karbeyaz_ başlıyoruz neşteri ver falan gibi şeyler duyarsan panik olabilirsin ama genelde haber vermiyolar kendi aralarında başka şeylerden muhabbet ediyorlar. Hatta benim doğumumda bı hemşirenin dedikodusunu yapiyodu tüm ekip ☺️ spinalde tam herşeyi hatırlamıyorsun damardan hafif bı sakinlesitici yapiyolar yada birşey koklatiyolar
sutlukahve ben 2 saatte kalkmıştım bebegımı kucağıma alabılmek için 😀 ilk kalkış zor ama dayanılmayacak gibi deıl kendını korkutma😀
sutlukahve ben 2 saatte kalkmıştım bebegımı kucağıma alabılmek için 😀 ilk kalkış zor ama dayanılmayacak gibi deıl kendını korkutma😀
Kusura bakma ya çok soru sordum birden. Merak ediyorum işte 🙈
Bilinmeyennn kesinlikle elbise canım o pijamayı indirip kaldırmaya hiç gücün yetmez yani