Kızlar sezeryandsn çıktım soruları alabilirimmmm
Bende sezeryan olacağım.. yarın gün verecek. 35 hafta olduk tam. O belden yapılan iğneden korktuğum için genel uyustursunlar istiyorum. Ayilinca görürüm bebeğimi. Hiçbir şey görmek hissetmek istemiyorum 😒
Acelyapova canım evet iki kere bastırdılar ikisindede acıdı evet ama geçiyor ☺️🥰
1prensannesii__ güzeldi ameliyatta falan hiç birsey yokmuş kimse korkmasın 😀😀😀 sadece sonrasında biraz ağrı oluyor ama oda olucak yani
sutlukahve canım hiç korkma inan ki gerçekten spiral iğnesi hiç acıtmıyor normal iğne vuruluyormuşsun gibi sonda hiç anlamadım uyusukken taktılar çok çabuk olup bitiyor hersey
Edos123 bende 29unda olcam korkuyorum valla içimi rahatlattın kaç haftalık oldun kendi isteğinle mii😊
1prensannesii__ 38+4 canım evet kendi isteğimle Sezeryan oldum burda hep okuyordum kolay diye gerçekten kolaymış ameliyat anında inan hiç birsey yok sonrasında ağrı oluyor ebet daha ayağa kalkmadım ama ağrı kesici vurdular 1-2 saat sanki regl olmuşum gibi
Edos123 Rabbim bebeğini sağlıkla huzurla analı babali büyütmek nasip etsin ❤️🤲🏼 Benim bir aksilik olmazsa normal olcak ilk çocuğum normal oldu ama sezaryen olursam bele yapılan iğneden çok korkarım birde daha önce apandisit ameliyatı oldum sağ tarafıma eğilerek yürüdüm bir süre onla sezaryen ağrısı aynı mı ki acaba
Edos123 devlette mi oldunuz
@Edos123 hayırlı olsun darısı başıma inşallah ☺️
Öncelikle geçmiş olsun sağlıkla büyüsün evladınız inşallah bu sonta olayı nasıl acaba uyuşmuşken mi takılıyo çıkartırken çok mu acılı veya bacaklarda ki uyuşukluk geçtikçe nasıl bi ağrı
Meleknurcinar hayır özelde oldum
Pijama takımı mı yoksa elbise mi daha rahat oluyor gelen giden olacağı için kayınpederim babam vs elbise almakta kararsız kaldım utanırım rahat edemem diye düşündüm sizce almalı mıyım tesettürlüyüm bu arada