1prensannesii__ 38+4 canım evet kendi isteğimle Sezeryan oldum burda hep okuyordum kolay diye gerçekten kolaymış ameliyat anında inan hiç birsey yok sonrasında ağrı oluyor ebet daha ayağa kalkmadım ama ağrı kesici vurdular 1-2 saat sanki regl olmuşum gibi
Kızlar sezeryandsn çıktım soruları alabilirimmmm
Edos123 Rabbim bebeğini sağlıkla huzurla analı babali büyütmek nasip etsin ❤️🤲🏼 Benim bir aksilik olmazsa normal olcak ilk çocuğum normal oldu ama sezaryen olursam bele yapılan iğneden çok korkarım birde daha önce apandisit ameliyatı oldum sağ tarafıma eğilerek yürüdüm bir süre onla sezaryen ağrısı aynı mı ki acaba
Edos123 devlette mi oldunuz
@Edos123 hayırlı olsun darısı başıma inşallah ☺️
Öncelikle geçmiş olsun sağlıkla büyüsün evladınız inşallah bu sonta olayı nasıl acaba uyuşmuşken mi takılıyo çıkartırken çok mu acılı veya bacaklarda ki uyuşukluk geçtikçe nasıl bi ağrı
Meleknurcinar hayır özelde oldum
Pijama takımı mı yoksa elbise mi daha rahat oluyor gelen giden olacağı için kayınpederim babam vs elbise almakta kararsız kaldım utanırım rahat edemem diye düşündüm sizce almalı mıyım tesettürlüyüm bu arada
Hayat31 bide spinal sezaryenle ağrı pek hissetmiyorsun zaten uyuşuk olduğun için. Ara ara da gelip ağrı kesici yapıyorlar zaten ama genel atestezide gözünü acmanla agriyi hissetmen bir oluyor. Ağrı kesiici yapiyorlar ama o etkisini gösterene kadar inliyosun panik olan birisiysen hiç riske atma genel ol
Edos123 yarı uyuşuk mu oldun canım kestiklerini hissetip panik olan oluyormuş kesildiğini hissettin mi sende acı olarak değil de böyle teninde
Ozgednc ayy ben normalde çok paniğim hatta panik atak var ama nedense hiç korkmam diye düşünüyorum panik mi oluyorsun canım kesildiğini falan hissedince 🙏
Kızlar sezaryandan be kadar zaman sonra korse kullanabiliriz o göbek nasıl toplanacak 🤦🏻♀️
dogurangaplumba apandist safra kesesi sezaryen oldum aynı şeyin laciverti😂 2 gün biraz zor geçiyor sonra yürüdükçe iyileşiyorsunuz
Bilinmeyennn elbise, sezaryende ben pijamamın altını indiremedim. Birde lohusa gecelikleri emzirme için de iyi oluyor
Karbeyaz_ başlıyoruz neşteri ver falan gibi şeyler duyarsan panik olabilirsin ama genelde haber vermiyolar kendi aralarında başka şeylerden muhabbet ediyorlar. Hatta benim doğumumda bı hemşirenin dedikodusunu yapiyodu tüm ekip ☺️ spinalde tam herşeyi hatırlamıyorsun damardan hafif bı sakinlesitici yapiyolar yada birşey koklatiyolar
sutlukahve ben 2 saatte kalkmıştım bebegımı kucağıma alabılmek için 😀 ilk kalkış zor ama dayanılmayacak gibi deıl kendını korkutma😀