Zeynepci012 Bugün doktora bana karnının altında dedi pozisyon olarak yani iyi bişey mi kötü bişey mi anlamadım 🥲
Zumrut___ iremd-1798 😂 bebeğin alıyordur almasa derdi doktorun. Bünyeden bünyeye değişiyor boşver sen kilo alma daha iyi. Ben aha su içtikce kilo alıym 😂
iremd-1798 Zumrut___ almak bende istemiyorum da inşallah bebişkommm alıyordur. Devlette ki doktor gramı hakkında da bir şey demiyor bizim makineler o kadar iyi değil dedi 😅 öğrenemiyorum da 😅
iremd-1798 Zumrut___ normalde bende su içince bile kilo alanlardanım hamile kalınca değişti bu işler 😅 son aylar bekliyorum o kiloyu 😅
iremd-1798 ElifAkyol aman aman çok şükür ilk kızım yukarıdaydı ona rağmen 35 de doğum yaptım sorun yaşamadım bende ama buda erken gelirse diye tedirgin oldum ❤️
iremd-1798 ZeynepDuru17 benimde yarın 8.50 de bakalım şeker yüklemesini de tekrarlayacağız ne olacak ☺️🥰
iremd-1798 ZeynepDuru17 8.50 de randevum 😅 kan verdim kahvaltı yapıyorum yine kan vericem şeker için 😅 yani doktorlar açıklama yapmaktan çok korkuyor 😅 sorun yok dedi bitti neysem seviyorum doktorumu 😅
ZeynepDuru17 iremd-1798 ahahaha kafaya bitane koyacan iyi açıklama yapar ama neyse şiddete karşıyız cnm bende girdim çıktım şimdi ,🤣🥰
iremd-1798 ZeynepDuru17 sana ne dedi 🥰 kafaya koymakta mantıklı ama evet biz tatliş annişler olarak karşıyız 😅😅
ZeynepDuru17 iremd-1798 çok tatlı annişleriz biz bana yatış verdi birgün korktum biraz Allah’ın izniyle bişey olmaz inşallah 🥹🥰😂