ZeynepDuru17 iremd-1798 çok tatlı annişleriz biz bana yatış verdi birgün korktum biraz Allah’ın izniyle bişey olmaz inşallah 🥹🥰😂
iremd-1798 ZeynepDuru17 anladım canım gelmiş geçmiş olsun tedbir amaçlı gözetim altında tutuyorlar kısa süre de düzelir inşallah 🥰 hiç üzülme dualarım seninle 🥰
Zynp12 iremd-1798 içinizi ferah tutun Dr bı sıkıntı gorseydi söylerdi zaten birde kg varsa ondan dolayida aşağıda tutar aleti benim kg olduğu için hep göbek altımda bizim kız 😂❤️Her hamilelikte farklılık oluyor stres yapmayın kendinize ❤️
iremd-1798 Zynp12 yani çok zayıf değilim ama çok kilolu da değilim ama kilodan olabilir o aklıma gelmemişti çok teşekkür ederim ❤️ doktorum sorun görmedi çok şükür 🥰
Zynp12 iremd-1798 her gebelik farklıdır birde zaten herkeste farklılık oluyor Dr bı sıkıntı görmediği sürece içiniz ferah olsun ❤️
iremd-1798 Eko93 Allah Allah doğrudur ☺️ ilk kızım doğum zamanı aşağı indi bu kızım hiç çıkmıyor ondan tedirgin olmuştum ama doktor da sorun yok diyince içim rahatladı belki benim kızımda çıkar ☺️❤️