meelooss 36+3 normal doğum olacağı için tam ne zaman gelir bilmiyorum 🥹 hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza 🤲🏻❤️
asell13 Anonimoo kız onun boş günü yok diye ben niye 1 hafta fazladan taşıyacam bebeği aaaa kavga çıkarırım vala 😂😂😂
asell13 Anonimoo doğum kanalına girmiş olabilir canım risk almak istemiyordur. Gerçi ben hala proluton iğne yaptırıyorum erken doğum olmaması için yatın muaynede belli olur benimde
svncgldgn Busracecen aşırı hareketli özellikle geceleri o kadar sert hareket ediyor ki nst de de hafif sancı çıkıyor kafası aşağıda alttan batma hissi oluyor, karnım gerilip acıyor dediğiniz gibi toplanıyor kendini semsert yapıyor
Kelebekmisaliihayat nursedaguney 35+4 olduk. 34 haftalıkken 2 kilo civarındaydı. Normal doğum olacak inşallah, 19 Mayıs dedi doktor hamileligimin başlarında, ama bebek ne zaman gelmek isterse o zaman olur. Sağlıkla gelsinler bebişler 🌸
merylii_ nursedaguney 35+3 haftadan selam teyzoşlar, boyumuz 47cm, kilomuz 2504gr, oğlum olacak, normal doğum düşündüğüm için tarih belli değil ama 39-40 ı görmem gibi, bel ağrım ve yalancı sancılarım başladı, 1-2 haftaya doğurur gibiyim😂
Kelebekmisaliihayat merylii_ 35+4teyim daha tık yok. Sanci falan da yok. Ben herhalde 42ye kadar gidicem böyle 😂
Kelebekmisaliihayat Merymorh bebeğin dönmesi için inşikak süresini okuyup dinliyorlarmış. Ben yaptım, onun etkisiyle mi döndü bilmiyorum ama Kur’an okumak, dinlemek size de bebeğe de iyi gelir zaten diye düşünüyorum. Tabi egzersizler de var. İnşallah döner. Sağlıkla gelsin bebişiniz 🌸
Merymorh Kelebekmisaliihayat hiç duymamıştım deneyeyim o zaman olmazsa da sağlık olsun, sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🥰
merylii_ Kelebekmisaliihayat Allah yardımcın olsun canım, ben artık doğurmak istiyorum, çatlayacak gibiyim😂😂Ağrı da belimden vuruyor, doktorum az daha dayan diyor ama bakalım benim oğlan sabredecek mi 😂
Aseliimmm nursedaguney 34+6 da dün hastanedeydim bizimde minik büyümüş baya hazırlıklar tamam doğum tarihi bursadaki doktorum 7-10 mayıs demişti memlekete geldim o haftaya gün vereceğini söyledi hemen hemen aynıdır 2800 51 cm olmuşuz boyu hep önde gitti anne babaya çekmemiş bizim minik 🙂 doktorda yanlış ölçmediyse gayet iyi her şey yolunda dedi 👼🏻
Kelebekmisaliihayat merylii_ annesini çok yormasın minik. Biraz daha zaman var, sabredin. 37 yi bitirelim diye bakıyorum. Ondan sonra istediği zaman gelsin. Allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🌸