06_hb06 Estağfurullah Ben olsam ben de sorardım Aynı soruları benim bebeğim tüp bebek Ben tüp bebek doktorumun önerisi üzerine Oktay Bey’e gittim bilgili donanımlı bir doktor ama Evet acelesi var hep normal doğum istedim ama çatı muayenesinde normal doğum yapamayacağımı öğrendim maalesef sezeryan oldum Ben hastane personelinden hemşirelerden doğumhane ekibinden çok memnun kaldım harika insanlar çok pozitifler ama Oktay Bey Nilüfer Doruk’un Yenidoğan yoğun bakımı çok iyi demişti istiyorsan orayı tercih et dedi Ben de ne alaka Benim Bebeğim niye yeni doğan yoğun bakıma girsin dedim ve korktuğum oldu kakasını yuttu dediler 15 gün orada yoğun bakımda kaldı çocuk doktoru var Faruk Fidan o ilgilendi crp değeri hep çok yüksek seyrediyordu 5 in altina düşmeden bebeğini vermemem dedi sonra 15 inci gün aradılar emzirmeye çağırdılar sonraki gün bebeğimi aldım taburcu etti ve iyileştiğini düşündüm haliyle bebeğimi taburcu ettiğinde crp değeri 65 miş… eski tahlillerde gördüm 4 gün sonra kontrole çağırdı bu sürede annem evde bebek sağ bacağını oynatmıyor dedi ben gazdandır anne diye çıkıştım konduramadım yavruma… değer 104 e fırlamış biz hastane olarak yetersiz kaldık bu bebeğe dedi aynı gün şehir hastanesine yatişımız yapıldı bebeğimin bel kemiğinde enfeksiyon varmış meğer ameliyat oldu sakat kalma ihtimali crp değeri 65 olan bebeğimi antibiyotik şurup verip taburcu eden doktordan hemen şikayetçi olacağım 1 aydır şehir hastanesinde yatıyoruz. Bunları üzmek için anlatmadım doğumu orada yapabilirsin evet ama olur da Allah korusun kuvez durumu olursa sakin bebeğini onlara bırakma sevk işte. 4 gün evde kaldığımız sürede ilkokul mezunu annem bebeğin bacağında Bi problem olduğu anladı ama onlar 15 gün boyunca bebeğimi benden ayırdılar boşu boşuna anlamadılar