06_hb06 Mucizem24 Allah bildiği gibi yapsın gerçekten o doktoru şimdi eşime anlattım oda çok şaşırdı bu duruma öyle bir durum olursa Allah korusun sevk alır doruğa gideriz dedi şuan bebişin iyimi inşallah cnm
Mucizem24 06_hb06 23 günlükken ameliyata aldılar belindeki iltihabı temizlediler alçısı Daha bugün çıktı şu an bacağını oynatmıyor siz hamilesiniz dua edin inşallah iyi olsun oğlum😢 fsm’de Bartu Bey varmış ortopedi doktoru Çok iyi diyorlar Buradaki doktorlar ona gideceğiz inşallah
06_hb06 _almirasmom buradan bir arkadaşla konuştum az önce gayet memnun olduğunu söyledi inşallah bizimde öyle olur senin ne zaman doğum Allah izin verirse 🤲
Meralkosar Lavinya_16 merhaba canım bende 31 haftalık oldum şehir hastanesine gidiyorum memnunum Nilüferde oturuyorum 💕
_almirasmom 06_hb06 ılk kızım 03.03.2023 te dogdu 2. Sı temmuzun son haftası sanırım 25 temmuz sezeryan ısterım doktorumdan🥹
Arzuu1 btytgy Doktorum Ayşenur kaya çok iyi ilgili bi doktor ikinci gidişim aslında kürtaj oldum ikinci gebeliğimde bu üçüncü gebeliğim ama çok ilgili bir doktor
Yaprakdokumuseverr Arzuu1 Ben geceleri hep yakalıyorum aynı doktor olmuyo tabi ama fark etmezde zaten kim denk gelirse o yaptırıyor doğumu
Mucizem24 Moorbit sezeryan oldum genel anlamda hastaneden memnunum yukarıya yazdım uzunca Bi yazı bakın isterseniz 🙏🏻🙏🏻
Moorbit Mucizem24 tmm teşekkür ederim. Okudum bu ara da rabbim tez vakitte şifa versin. Dualarım sizinle ve bebişinizle olacak inşallah
esindogantirak Haftamdayım, daha önce Pembe Mavi’ye gidiyordum fakat hastahanenin aşırı pahalı tutumundan dolayı değiştirdim, Esentepe/Tayfur bey ile devam ediyorum şimdi. Normal başlayıp miyomumdan kaynaklı zaman zaman zorlayan bir süreç benimki, Kesinlikle tavsiye ederim, ayrıntılı herşeyi inceleyen naif sakin bir doktor kendisi. Evlatlarımızı Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah 🌸🥰
Psyche 32 haftalik hamileyim, Jimer’ e gidiyorum, detayli ultrason vb. ara kontroller için perinatolog Mehmet Özgür Akkurt’ a gidiyorum.
Aymiram_17 37 haftalık hamileyim hem özel takipli Ziya Çetin’e gidiyorum hemde Şehir hastanesine aynı doktora denk getiremiyorum randevular ama olsun doğumum orda olacak nasipse
Maviii_98 Lavinya_16 hayır hiç bir fikrim yok her gittiğimde gebe izlemde sorucam diye niyetleniyorum unutuyorum sonra.
ikizlerimlekesfediyorum İkiz bebişlerin 33. Haftasındayım. Doruk Nilüfer hastanesi Elif Şahine gidiyorum. İlgi alakası gayet güzel. Daha önce Medicana Volkan Aksakallıya gidiyordum çok da memnundum ama kendi muayenehanesini açtığı için Elif Hanım ı tercih ettim çünkü Allianz sigortam var ücret ödemiyorum muayene ve testlere
btytgy ikizlerimlekesfediyorum ben de medicana okan hocaya gidiyordum muaynane açtı tam volkan hocayla devam ediyim dedim randevu aldım onun da ayrılacağımı öğrendim. Çekirge doruğa geçtim şimdi sühendan hocadayım ☺️