Genel olarak çok sinirliyim ve alınganım kafama takmamaya çalışıyorum ama her şeyden nem kapıyorum sizde ne gibi değişimler oldu ne önerirsiniz😩

Aslisko ben de şurda bekleyeyim. Psikolojim son 2 haftadır hic iyi değil duzelemiyorum hormonlardan olsa gerek. Kimseye de belli etmiyorum ama dokunsalar ağlarım yani umarım bir an önce geçer almam gereken yapmam gereken şeyler var ve hiç hevesim yok hiç bir şeye 🙁

Aslisko bende öyleyim. Her şeye gıcık oluyorum sinirleniyorum. Alınganlık ve ağlama durumları var hep

Eko93 ben de bazen içimden çığlık atıyorum yalnız kalmak istiyorum ama asla yalnız bırakılmıyorum keşke tek tatile çıkabilsem

Monsteraa daha doğduktan sonra 2 yıl kendine gelemiyorsun diyorlar eğer öyleyse bitkisel hayata gireyim daha iyi

Aslisko çok tuhaf hissediyorum eşime sinir oluyorum anneme de tüm herkese sonra içim acıyor ağlama isteğim geliyor sonra ağlıyorum bu sefer kendime bebeğe üzülüyorum ne yapacağımı bilmez haldeyiz duygularım tamamen çökmüş durumda zaten öncesinde psikolojik destek alıyordum iyi değildim şimdi iki katı kötüyüm Allah yar ve yardımcımız olsun :((

OktaycanveAnnesi ben de psikologa gitmek istiyorum ama yalnız kaldığım tek bir vakit yok 😔 kimsenin bana bişey yaptığı yok ama ufacık bir şeyde ben de en yakınlarıma sinirleniyorum sonra kendime kızıyorum aynı durumdayım:/

Neyse ki yalnız değiliz kızlar umarım çok çabuk geçer

Aslisko 18+2 den bildiriyorum kocami boğasım geliyor bazen. Sabah olduresim vardı kendisini 😂 geçmiyor galiba bu sinir hali 🫠

Aslisko benim dün kasılmalarım başladı hemen korktum ağladım hüngür hüngür eşim şok oldu normalde çok cesaretli biriyimdir

esmaerdemir ben de rüyalarımda düşük yapıyorum birileriyle kavgalar ediyorum uyumak bile haram