Genel olarak çok sinirliyim ve alınganım kafama takmamaya çalışıyorum ama her şeyden nem kapıyorum sizde ne gibi değişimler oldu ne önerirsiniz😩
Gebelikte duygu değişimi
Aslisko ben de şurda bekleyeyim. Psikolojim son 2 haftadır hic iyi değil duzelemiyorum hormonlardan olsa gerek. Kimseye de belli etmiyorum ama dokunsalar ağlarım yani umarım bir an önce geçer almam gereken yapmam gereken şeyler var ve hiç hevesim yok hiç bir şeye 🙁
Aslisko çok tuhaf hissediyorum eşime sinir oluyorum anneme de tüm herkese sonra içim acıyor ağlama isteğim geliyor sonra ağlıyorum bu sefer kendime bebeğe üzülüyorum ne yapacağımı bilmez haldeyiz duygularım tamamen çökmüş durumda zaten öncesinde psikolojik destek alıyordum iyi değildim şimdi iki katı kötüyüm Allah yar ve yardımcımız olsun :((
OktaycanveAnnesi ben de psikologa gitmek istiyorum ama yalnız kaldığım tek bir vakit yok 😔 kimsenin bana bişey yaptığı yok ama ufacık bir şeyde ben de en yakınlarıma sinirleniyorum sonra kendime kızıyorum aynı durumdayım:/
Neyse ki yalnız değiliz kızlar umarım çok çabuk geçer
Aslisko benim dün kasılmalarım başladı hemen korktum ağladım hüngür hüngür eşim şok oldu normalde çok cesaretli biriyimdir
esmaerdemir ben de rüyalarımda düşük yapıyorum birileriyle kavgalar ediyorum uyumak bile haram