• GebelikÖneri
  • Gebelikte Hoşlandığınız Aktiviteler 🪡🛍🧶

beyazkalp bu tartışmayı sabitledi.

Son aylarda hiçbirşey tam anlamıyla keyif vermiyor . Yatarken bile ağrı vs oluyor. Onun dışında, Meyve aşerdiğim için sanırım en çok meyve yerken mutlu oluyorum 😂

beyazkalp hiçbir şey:D bana gebelik hayatının en güzel dönemi olcak saçların parlicak tırnakların uzucak cildin ışıl ışıl olcakndemislerdi. Valla hiçbiri olmadı üstüne bide çok kilo aldım:D hiç ışıl ışıl da değilim. Sadece yatmak istiyorum

beyazkalp izne yeni ayrıldığım için bu zamana kadar keyifli pek bir şey yoktu😅 alize puffy fine ipler aldım battaniye, hırka falan öreceğim. Dün başladım güzel keyifliydi😊

beyazkalp Örgü örmek bir patik ördüm bile 😊😊 bayad hızlı ördüm hatta

beyazkalp ben makrome örüyorum hem kendimi oyalıyorum Hemde doğduğunda vereceğim şeyleri hazırlamış oluyorum 🥹

MorKelebek54 ben de kayınvalidemlere gidince bazen üstüme falan gelirlerse ya da muhabbet sarmazsa ağrılarımı falan bahane edip başka odaya gidiyorum 😂 yalan değil gerçekten de koltukta normal oturmakta zorlandığım için diğer odada yatıyorum😂 en güzel bahane ahahahah

NerminAyla ay evet bende 😂 skildigim an ay oram buram agridi diyip inzivaya cekikiylrum ama cidden dedigin gibi nkrmal oturmak cok zor hele ki som aylarda bebek kaburfalara baski yapiyo valla hep normal oturunca

beyazkalp kimsenin iş beklememesi çok güzel bi de risk durumum var her şeyi eşim yapıyor şu an ben yatıyorum şu an oh miss 😂

beyazkalp Hamile kaldım kalalı eşim ve kızımla daha aktivite yapmaya başladık sanırım hamileliğin en güzel kısmı bu oldu eşim yoğun çalışıyor eve gelince hali kalmıyordu çocukla oynar benle sohbet ederken uyuya kalırdı ama şuan her gün sorar oldu bugün ne yapalım balbucksa gidelim mi pikniğe gidelim mi yürüşüyüşe gidelim mi vs en çok bunu sevdim sanırım her gün yorgunum diyen adam enerji doldu 🤣

beyazkalp yan gelip yatmak en sevdiğim aktivite, yemek de önüme hazır gelse ohhhh değmeyin keyfime 😂😂