Neden sezeryan oldunuz ? elhamdulillah sağlıkla kucağınıza aldınız üzülmeyin lütfen evet insan çok istiyor normal doğum ama sonuca odaklanalım bende 40+1 oldum tık yok açıkçası korkmuyo değilim sezeryan olurum diye 2. Hamileliğim ilki kızım 38 de gelmişti
AAsel2704
- 21 Eyl 2024
- 31 Oca 2024 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Sonunda 40+3 de doğurdum ama sezeryan🫤 tartışmasında
- Suni sancı tartışmasında
- Bebek kanala girmeden yalancı sancı olurmu? tartışmasında
- Bebek kanala girmeden yalancı sancı olurmu? tartışmasında
Merhaba arkadaşalar 38+5 im çatı muanesi yapılmadı bir kızım var ilk normal doğum yaptım
Sadece bunda çatı muayenesi yapılması gerekiyor mu bilemedim ben yurt dışında yaşıyorum süreç tuhaf ilerliyo tecrübeli arkadaşlardan cevaplar bekliyorum inşAllah- Pozitif vajinal doğum hikayem 🧿💙 tartışmasında
minikkcivcivv +1 gerçekten bütün düşündüklerimi yazmışsınız
- Pozitif vajinal doğum hikayem 🧿💙 tartışmasında
Ftmsre bebek kanala girmemesi nasıl oluyor ben şu an bunu merak ettim 38+5 im artık doğurmayı çok istiyorum benimde 2.gebeliğim ilkinde kızımda aynı sizin gibi suyu. Geldi suni sancıyla doğurdum bunu çok merak ediyorum sancılarım az sadece bebek kendini sıkıyo ve ayaklarım kramplar atıyo bugün 4 kilometre yürüdüm resmen belim ve ayaklarıma iyi geldi
- Sancılar ve Sürekli terleyip üşüme boğaz ağrısı tartışmasında
Biri bişey yazsın
- 35 Haftalık hamişler tartışmasında
Sancılarınız oluyor mu geceleri uyuyabiliyor musunuz ben çok rahatsızım bebek sürekli kendini sıkıp sıkıp duruyor ben 36+6 yım
- Sancılar ve Sürekli terleyip üşüme boğaz ağrısı tartışmasında
Merhaba arkadaşlar bu kaç gündür sürekli sancılarım var 36+6 kasılmalar bebek taş gibi olup duruyor geceleri ağrıdan uyuyamıyorum .
Bu da yetmezmiş gibi üşütmüşüm sanırdım kaç gündür su gibi oluyorum boğazım ağrıyor burnum akıyo su gibi olup banyo yapıyorum halen de aynıyım ne yapsam geçer ? Gerçekten terlediğim an da üşüyorum burnum tıkalı sancı gelince nefes de alamıyorum - GEBELİKTEN EN İYİ KORUNMA YÖNTEMİ tartışmasında
- GEBELİKTEN EN İYİ KORUNMA YÖNTEMİ tartışmasında
- BELİRSİZLİK tartışmasında
- SiYaTik sinir sıkışması tartışmasında
Kızımda kilometrelerce yürürdüm siyatik elimi kolumu bağladı yürüdüğüm gün o gün ağrıdan uyuyamıyorum
- SiYaTik sinir sıkışması tartışmasında
Bende de aynisi var ne yapsak gecer agridan maf oluyorum bugun agri kasiklarima affedersiniz vajinaya vuruyordu 23+1 hamileyim
- Buzluk Hazırlıklarınız 🧊 tartışmasında
- Kahvaltı Tabaklarınız🍳🥛🥪 tartışmasında
- Bel sancisi tartışmasında
Hacer-duman bazen bende de oluyor bebk de taş gibi sıkıyor kendini bende bilmiyorum ama dinlenince daha iyiyim
- Takviye Gıda Markası Tercihleriniz Neler? 💊 tartışmasında
Rabiul bende ilk 40 gün kullanmamıştım folik asit 1 buçuk aylıkken öğrendim düzenli bir 40 gün kullanabildim sonra hiç bir takviye yazmadı doktor bende de huzursuz bacak sendromu var belimden ağrı vuruyo sağ ayağımın altına kadar doktor siyatik dedi yine bir vitamin yazmadı bilmiyorum postta herkes vitamin kullanınca ben kendim için gerekli görüyorum 6 kilo verdim şimdi 20 haftalık oldum verdiğim iki kilo almışıö yemem yok sürekli bacak bel ağrısı siyatik diyo doktor bu yüzden vitamin gereği de duyıyorum
- Takviye Gıda Markası Tercihleriniz Neler? 💊 tartışmasında