Meleek41 Kasıklarımda iğne batma hissi vardı basim arada zonkluyordu birde belim sızlıyordu adete 5 gün varken erken gebelikte çok silik çıktı hemen kan verdim 55 çıktı
Alpsmommm Mutluannebebek 7 gün vardı 14.10 değerle öğrendim testler yanıltıyor bazen çift çizgi görüp ama sonu hüsran olabilir inşallah güzel sonuçlar alırsın
Mutluannebebek Alpsmommm İnşallah evet testler yanıltıyor geçen ay çift çizgi gördüm mesela idrar testinde ama günümde regl oldum yine. bu 4. Denememiz ilki Ocak ayında kimyasalla sonuçlandı bakalım Rabbim aratmasın inş
Prmdkanneee Mutluannebebek benimde aynı şekilde bu dördüncü ay denediğimiz ilk ay kimyasaldı bu ay da nasip bakalım Allah aratmasın dediğiniz gibi 🫶🏻 bat ne zaman sizin
Mutluannebebek Prmdkanneee Hikayemiz aynıymış resmen bat 25 nisan canım hadi gebeliklerimiz de bu ay aynı anda olsun inş ☺️
Prmdkanneee Mutluannebebek insallah benim de bat 17-18 sanırım 3 Nisan da yumurtlama 4 nisanda catlama gördüm dün test yaptım negatif çıktı erken miydi acaba baya moralimi bozdu ama yarın sabah yeniden yapıcam 😐
Mutluannebebek Prmdkanneee Amin canım inşallah sağlık sektöründesin sanırım bir ortak noktamız ben de sağlıkçıyım ☺️
Prmdkanneee Mutluannebebek bende adetimden bir gün önce 12.8le öğrenmiştim canımm cidden nerdeyss bu bile ortak ve evet paramedigim sende mi saglikcisinnn çok memnun oldum ne çok ortak noktamız var 🙈🫶🏻
Mutluannebebek Prmdkanneee Ben de çok memnun oldum canım evet çok fazla ortak noktamız var özelden mesajlaşılıyor mu bilmiyorum o yüzden burdan yazıyorum ☺️
Prmdkanneee Mutluannebebek he yok yok 24 benim yaşım 🙈😂 bende bilmiyorum ama dur bi deneyeyim bu konuları kimseyle konuşamıyorum Cidden zaten doldum dur seni bi bulayım 😂🙈🌸
Erva18 Hsnsarem-94 olmadım canım cumartesi olmam gerekiyordu olmadım hala bekliyorum test yaptım negatif cıktı erken gebelikti