BusZeyRas mkz benim de adetten 5 gün önce kanım negatifti yarın adet günüm olmazsam tekrar kan vereceğim 🥰
BusZeyRas Prmdkanneee vallahi aslında hiç sanmıyorum çünkü negatif çıkan kan biraz moralimi bozdu ne yalan söyleyim🥲
Gamzegll Mutluannebebek Ağzımda pas tatı vardı o an anladım hatta ablamlara söyledim direk hamilesn dediler
dogurangaplumba Mutluannebebek Diyabetle aynı şekilde şikayetim vardı ilk önce diyabetten şüphelendim ama arkadaşımın zoruyla erken test yaptım negatif çıktı ertesi günde eşimin tatil planı değiştirmesi sonucu onun zoruyla da kaset test yaptım pozitifti o şikayetlerden hamile olcağım aklımın ucuna gelmezdi 😅 doktor hamilesin kese var kalp atışı dinlicez diyene kadar diyabetten emindim ben 🤣
Kedicik27 Dun bende idrar testi yaptim negatif .kaset test😭 sat 25 mart .yumurtlama 4 Nisan.kasik agrim var goguslerim irilesti agriyor ve gogus ucum buyudu ve koyulasti hep dik uclari
Erva18 Prmdkanneee ben negatife alışamıyorum 2 yılı geçti her negatif gördüğümde sinirim boşalıyor birileriyle konusmak dertlesmek istiyorum ama kimse de yok etrafında bunu paylaşabildigim
BusZeyRas Prmdkanneee ya ben ilk kızımda beklemediğim bir ayda olmuştu. Şimdi bu ikimciyi isteyince olmuyor resmen😂 adet olsamm da biran önce bitse diğer ay için beklesek😂😂😂
Erva18 Hsnsarem-94 olmadım canım cumartesi olmam gerekiyordu olmadım hala bekliyorum test yaptım negatif cıktı erken gebelikti
Esrabyndr Mutluannebebek Ben de hiçbir belirti yoktu hamileliğim boyunca da mide bulantı falan hiçbiri olmadı zaten test yaptım hamile çıktım bence o kişiden kişiye değişiyor
Zynp12 Mutluannebebek hiçbir belirtim yoktu polikistik over vardı normalde de adet gecikmem oluyordu. Arkadaşımın ısrarıyla test yapıp öğrenmiştim
Zeyyno_ Mutluannebebek Benm ilk gebeligimde sancım vardı sürekli günüm geçince test yaptığımda anladım zaten bekliyorduk bu gebeligimdede göğüslerim ağrımaya şişmeye başladı yine 4gun felan günüm geciyodu soğuk almıştım ama normalde ben adet olacagm zaman hiç goguslerm ağrımaz bı test alıp yapayım dedim ihtimal.vermiyordum aslında ama çıktı 😄😄
Selbi777 Mutluannebebek Çok garip ama 1- göğüslerimin kahverengi kısmında sivilceye benzer bir iki birşey çıktı,(en erkeni buydu çünkü daha önce asla öyle birşey çıkmıyordu) 2-adetim 5-6 gün gecikmişti 3-çişim geliyordu sürekli 4-çok uykum vardı
Selbi777 Selbi777 bu arada o kabarcıklar zaten vardı ama biraz daha büyümüş ve bu karcıklara Montgomery bezleri deniliyor.Bendeki en erken belirti buydu.