Mutluannebebek Alpsmommm İnşallah canım kan vermek için adet günümü bekliyim diyorum geçen ay idrar testleri çift çizgi bile gördüm ama tam günümde adet oldum kan vermemişim iyi ki dedim yıpratıyor insanı en iyisi beklemek siz bata kaç gün kala öğrendiniz
Alpsmommm Mutluannebebek 7 gün vardı 14.10 değerle öğrendim testler yanıltıyor bazen çift çizgi görüp ama sonu hüsran olabilir inşallah güzel sonuçlar alırsın
esraelt Mutluannebebek ben iş için 6 buçukta kalkıyorum. Normalde uyanırken sorun yaşamazdım ama alarmı bile duymamaya başladım uyku halinden anladim hamileliğimi.
Aslisko Mutluannebebek ben hiç anlamamıştım ama müthiş enerjiktim ve yaptığım yemekler daha bi lezzetliydi anne yemeği gibi
Nergiz7 Mutluannebebek âdetim 10 gün gecikmişti test yaptım çift çizgi çıktı emin olmak için tahlil verdim netleşti o şekilde öğrendim 🫶🏼
Mutluannebebek Hepiniz yorumlarınız için sağolun Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🤍 darısı da benim ve isteyen tüm anne adaylarının başına inşallah 🙏🤍
Mutluannebebek portakalsekeri1 İnşallah sağolun 🙏Takvime göre hareket ettim döngüm düzenli olduğu için ovülasyon testi yapmadım 2 günde bir değerlendirme şeklinde ilerledim
Yaso2110 Mutluannebebek ben öğrendiğimde 3 haftalık hamileydim doktorum bile gebelik planlaması sonrası bu kadar erken fark etmeme şaşırmıştı kasık ağrısı ve öğürme, koku hassasiyeti çok yoğundu. Kasık ağrısı bildiğiniz regl ağrısı değil ayırt edebiliyorsunuz.
skulentizm Ben 4+3 haftalık hamileydim öğrendiğimde. Hiç beklemediğim bir aydı. Uyku halim çok vardı. Sürekli adet ağrısı gibi ağrım vardı. Sonrasında olmayınca test yaptım. Göğüs ağrım yoktu, sadece kafamı kaldıramıyordum
Mutluannebebek skulentizm Uyku hali var bende de ama kasık ağrısı ara ara yokluyor umarım psikolojik değildir
Feyzabgg Benim göğüslerim felaketti.Her renk öncesi ağırırdı ama bu sefer ki çok başkaydı.Dokunamıyodum bile.İnternet regl öncesi agrıdan daha şiddetli olduğu yazınca şüphelendim.Ve de ara ara kasıklarımda batmalar oluyordu çok şiddetli.Ben regl olucam diye önemsemiyordum ama gerçekten bi değişik ağrıydı.Öğrendiğimde de 4 haftalıktı
Mutluannebebek Feyzabgg Regl öncesi göğüs hassasiyeti hafif yaşardım zaman zaman ama adetime bir iki gün kala yaşardım bu kadar erken değil bilemiyorum beklemekten başka yapabileceğim bişey yok hayırlısı
mkz Mutluannebebek bir gece aniden çok susayarak uyandım normalde böyle olmazdı ve sürekli uyuyordum huzursuzluk da vardı. regl olacakken çok sinirli olurum ona yormuştum ama bi yandan da çok üşüyordum göğüslerim o kadar büyümüştü ki bu kadar ağırlamıştı hiç. adetimden 5 gün önce yaptım negatifti ama bir gün kala kanımda çıkmıştı o şekilde öğrendim
Alset Bende bekliyorum adetim bir gün geçdi genelde vaktinde olurum dün test yaptım neqatif çıktı.adet olacağım zamanı göğüslerim ağrıe şimdi hiç ağrı yok halsizim başım dönüyor bekliyorum baklım ne olucak