Kedicik27 Benimde bugün göğüslerim kocaman oldu agzima girecek nerdeyse.hassasiyet de var .ayrica gogus ucum hep dik kocaman hic boyle olmamisti ucu acaba hamilelik baslangici olabilirmi🙊
dlrbdrd Kedicik27 olabilir bence bende normalde regli gecikmesinde yaşamadığım belirtiler yaşamıştım çünkü farklı belirtiler durduk yere ortaya çıkmaz🤭
dlrbdrd Mutluannebebek yok regli olmama 1 hafta kalası başladı reglim gecikince zaten kramplar ds baya arttı öncesinde şüphelendiğim için 4 gün gecikince hemen test yapmıştım
Fasulye-annesi0207 Mutluannebebek amin inşallah en kısa zamanda sizde böyle güzel bir haber alırsınız
yeniminikanne Mutluannebebek regli olacakmış gibi sancı. Sürekli akıntı. Göğüslerde aşırı şişlik. Bunların hepsini ilişkiden 1-2 hafta sonra görmeye başladım.
Mutluannebebek Erva18 Ona bakarsanız geçen ay bende silik de olsa çift çizgi çıkmıştı ama günümde yine regl oldum
Mutluannebebek Fasulye-annesi0207 Sağolun amin inşallah benim bat 25 nisan adet günümü bekliycem kan vermek için ama bugün göğüs uçlarımda hassasiyet ve ağrı hissediyorum baş ağrısı da yaşadım ve dün sivilcelenme gördüm yüzümde .iştahım arttı özellikle ekşi ve tatlıya yönelik belki erken diyeceksiniz ama yaşıyorum bunları
Mutluannebebek momofmychildren Mide yanması bayramda yaşadım aldırış etmedim Ramazan ayından çıktık diye
eylulmucizem_ Mutluannebebek halsizlik, uyku hali, çok çabuk acıkma, ve nefes-nefese kalma vardı. En çok son ikisinden şüphelenmiştim
Merve_31 Mutluannebebek rahmim çok ağrıyordu sanki böyle sıkılıp bırakıyordu öyle hissediyordum birde koku hassasiyeti