Sevginur61 Mutluannebebek adet olacakmış gibi sancı vurup geçiyordu. Midemde hafif bulantı vardı kasıklarıma iğne batması gibi sancılar oluyordu
Mutluannebebek Mer3459 Benim de göğüs uçlarım sızlıyor adet tarihinize kaç gün kala yaşadınız bu belirtileri
Mrvkurt Göğüslerim ilişkiden 1,5 2 hafta sonra birden şişip ve ağrımaya başladı vücudum da şişkinlik vardı birden kilo almiş gibiydim resmen, adet ağrılarım vardı benzer bir ağrı.İştahım açılmıştı bir de sık idrara çıkıyordum😅
Mutluannebebek Mrvkurt Benim iştahım da açık ama hep açıktır 😄zaten sadece bi kaç gündür ekşi ve tatlı fazla yiyorum
Erva18 Mutluannebebek adete 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatifti yarın olmam gerekiyor bakalım olacak miyim
Fasulye-annesi0207 Göğüslerim aşırı hassaslaştı ve ağrıyordu regl olacakmışım gibi kramplar giriyordu ama bunlar regl dönemlerinde de olabildiği için benim için en belirgin şey olmayan göğüsümün ucu bir anda çıkıvermişti ve etrafındaki minik noktacıklar o zaman kendimden şüphe ettim
Mutluannebebek Fasulye-annesi0207 Benim göğüs uçlarım pek yoktur tutmaya çalıştığımda sızlıyor şuan ve ara ara dokunmadan da ağrısını hissediyorum
Fasulye-annesi0207 Mutluannebebek ben 4 gün gecikmeden sonra hemen kan testi verdim beta hgc 3452 çıktı
dlrbdrd Benim de normal regl belirtilerinin yanında normalde hiç yaşamadığım belirtiler olmaya başlamıştı o zaman şüphelenmiştim. Mesela aniden sıcak basması göğüslerde hassasiyet
KurabiyeninAnnesi123 Mutluannebebek dün öğrendim göğüste şişlik hassasiyet baş dönmesi birde 2 gün gecikmem vardi oyle testte net çift ckti
Mutluannebebek Erva18 Ona bakarsanız geçen ay bende silik de olsa çift çizgi çıkmıştı ama günümde yine regl oldum
Alpsmommm Mutluannebebek 7 gün vardı günüme ilişki üstünden 14 gün geçmişti kan testi verdim öyle öğrendim bel ağrım ve kasık ağrım vardı aynı regl gibi
Senmsii Mutluannebebek Hiç belirtim olmadı canım uzun bir süre hemde 8. haftada sadece bulantı ve kusma başladı zaten o zamana kadar hamile.odlugumu gecikmeden testle öğrenmiştim