dlrbdrd Fundakaya_60 eğer hamileyseniz testte çıkar zaten ben reglim 4 gün geciktipinde öğrenmiştim 10 gün garanti olsun diye diyorlsr
Alpsmommm Mutluannebebek ilişki üstünden 14 gün geçti mi yada gününe ne kadar var bence net emin olmak için kan ver ben öyle yaptım ilk gebeliğimde gecikme yaşadım öyle öğrendim bunu daha erken öğrendim 🤭 inşallah vardır hayırlı haberler beklerim 🩷
Booksandcats Benim yoğun bir akıntım olmuştu bir de çok sık idrarım geliyordu göğüslerim de çok hassaslaşmıştı sütyen bile takmak istemiyordum 🫠 reglim 3 gün gecikince de testte pozitif olarak görünmüştü
Mutluannebebek Hepinize de sağlıklı bir gebelik ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı diliyorum
dlrbdrd Mutluannebebek yok regli olmama 1 hafta kalası başladı reglim gecikince zaten kramplar ds baya arttı öncesinde şüphelendiğim için 4 gün gecikince hemen test yapmıştım
Mutluannebebek dlrbdrd Anladım peki benim için erken mi sizce bu belirtiler bat 25 nisan göğüs hassasiyet ağrı baş ağrısı iştah artışı uyku hali bu arada bugün başladı çoğu ve sivilcelenme var yüzümde
Mutluannebebek Benim bat 25 nisan sizce belirti yaşamak için erken mi ben psikolojik mi belirti yaşıyorum acaba
Becuk Mutluannebebek aşırı koku hassasiyeti öyle ki köfte bana koktu diye böğüre böğüre odayı terk ettim. Ve dedim hamileyim. Çünkü normal bir mide bulantısı degildi bu. Ama genelde hiç bir belirti olmuyormuş. Tamamen belirtisiz olan çokmuş
dlrbdrd Kedicik27 olabilir bence bende normalde regli gecikmesinde yaşamadığım belirtiler yaşamıştım çünkü farklı belirtiler durduk yere ortaya çıkmaz🤭
dlrbdrd Mutluannebebek yani belirtileri hissetmek için biraz erken açıkçası belirtiler genelde 3. Haftadan sonra başlar eğer bebek isteğiniz çoksa psikolojik belirti yaşıyor olabilirsiniz ama umarım değildir ve hamilesinizdir inşallahh
semra2598 Mutluannebebek adet olacakmış gibi kasik ağrısı fakat adet gecikmesi. Göğüsler de silikon takmış gibi sertlik ve hassasiyet sık idrara çıkma en ilk başta gördüğüm belirtiler. 🤗
Kelebekmisaliihayat Mutluannebebek ilk 1,5 ay adet sancısı gibi kramplar oldu. 5.haftamda hamile olduğumu öğrendim. Hafiften mide bulantısı da başladı.