Smbemdy portakalsekeri1 benim 28gun döngum sabah ilk idrarla yapayim ben .. en azindan 3gun kalmis olur regle ..
Derennn700 portakalsekeri1 canım benim bende var gibi gördüm kan ver bence kesinleşsin inşallah sağlıkla alırsın kucağına aynı tarihte yumurtlamışız benimde bugün adet günüm acaba ben bugün olmazsam yarın sabah kan mı versem
portakalsekeri1 Derennn700 Benim bat 22 Nisan gösteriyor daha 4 gün var benim döngüm 30 gün. Test yapmadın mı hiç
Derennn700 portakalsekeri1 canım bundan 4 gün önce falan yaptım negatif çıktı benimde bugün tam 30. Gün genelde benim döngüm 28-29-30 her ay birer gün oynar ama Şuan regl falan olmadım inşallah olmam da
Derennn700 portakalsekeri1 kuzum zaten bende regl ağrıları var ara ara geliyor bugünü atlatayım yaparım yarın sabah çünkü bugün daha 30. Günüm regl de olabilirim belirsiz
Nergizos -37- nerdeyse 2 yıldır ugrasiyoruz. Başarısız 1 tüp bebek denememiz var. Şimdi spontana bıraktık bakalım hayırlısı inşallah
portakalsekeri1 -37- Evet bende kaç gündür forumdaydım okuyordum bu sabah dayanamadım gidip test yaptım ama ilk idrarla değil yarın sabah ilk idrarla kaset test yapmayı düşünüyorum
Feride_01 Mutluannebebek canım ben düğün gecesi şarap içtim eşimle hamile kaldım o gece nasipte varsa oluyor
Nergizos -37- teşekkür ederim canim. Aynen kafaya taktikca olmuyor ne zaman akışa bıraksan o zaman gebe kalıyorsun
Osqeuy Benim 8 gün kaldı reglime. Bu sabah 4 te aşırı kasık ve karın ağrısıyla uyandım. Kanım çekilmiş gibi baya üşüdüm. Eşim ısıtmaya çalıştı falan. Bugün hafif ağrım var. Sizce test yapayım mı ? Bu durumun gebelikle ilgili alakası olabilir mi sizce
-37- Nergizos buradan duyduklarima göre öyle oluyormuş gerçekten .nasip inşallah en güzel kolay zamanda olur
-37- Nergizos biz ilk kez deniyoruz,daha bir sorun olup olmadığını bilmiyorum ki.ilk kez düşündük çocuk sahibi olmayı ve bu ay denedik.insallah bı sorun yokturda