Arslan_ummu Kızlar benim bat 29 Nisan da beyaz akıntım çoğaldı gibi belirti mi yoksa adet yaklaşıyor diye mi sizceeee
Arslan_ummu Nergizos doğrudur canım da enfeksiyonum yok diye biliyorum da artık herşeyi belirti gibi alıyorum 😅😅
fatma2041 Mutluannebebek benim de sat 26 beklemedeyim. Kasık ağrım ve pembe kanamam oldu. Adete 8 günüm var gecikince test yapacağım
Mutluannebebek fatma2041 Bende kanama yok ama bugün kasık ve bel ağrım başladı bat 25 nisan adet belirtileri için erken gibi bekliyorum bakalım
Nergizos Arslan_ummu ayy evet orası öyle. 1 haftadır göğüslerim şiş şiş ve yanıyor. Normalde bunlar adete yakın olurdu ama anlamadım
-37- Nergizos biz ilk kez deniyoruz,daha bir sorun olup olmadığını bilmiyorum ki.ilk kez düşündük çocuk sahibi olmayı ve bu ay denedik.insallah bı sorun yokturda
Nergizos -37- inşaallah canimm. Ben evlendiğim geceden beri deniyorum. Hiç cesaret edemedim korunmaya. Malum yaş olunca. Bende yaşa bağlı amh değeri düşük. O da baya etkiliyor gebe kalmayı
-37- Nergizos rabbim yardim etsin.ne kendim ne eşim hiç kontrol olmadık.denemedigimiz için.insallah bende de öyle bir sorun yoktur.yas 40 dediğim gibi bı korkmaya başladım ama
Nergizos -37- sağlıkçısiniz galiba. Ben de öyle. Aslında bir hormon tahlili bir amh ya da genel bir kadın doğum dru muayenesine gitseniz iyi olur sanki
-37- Nergizos Nergizos evet saglikciyim canım .denemedigimiz için olup olmayacagini bilmediğimden gel gidelim bı kontrole demedim o da demedi.bakalim ne olacak canım benim.sende var mı gelişme?