Basakcim portakalsekeri1 o benim de başıma gelmişti sinir bozucu gerçekten ama 2 kere farklı markalarda yaptım yanıltmazlar umarım 🥹 aiz tek test mi yaptınız bu ay
Derennn700 Smbemdy canım belirtin var hemen hemen aynı dönem yumurtlamışız benimde 6 Nisan ben pazartesi günü Salı çarşamba hep adet ağrısı çektim bugün adet günüm henüz bişey yok
Smbemdy Benim bat 23 nisan hafif adet agrisi var ama bir haftadir migde bulantisi bas donmesi bas agrisi var cok.. test aldim erken gebelik ama yapmadim yarin yaparim diyorum daha garanti olur diye.
portakalsekeri1 Smbemdy benim bat 22 erken gebelik yaptım şimdi silik çıktı ama ilk idrarla yapmadım normal gebelikte de gölge gibi çok çok silik çıktı. Bakalım tekrarlayacağım yarın sabah
Smbemdy portakalsekeri1 bende yarin yaparim dedim 8nisan yumurtlama oldu 6nisan en son iliski . Bende heyecanli bekliyorum. Sizin var bence hayirlisiyla saglikla buyusun
Nergizos -37- merhaba ben de 41 e gireceğim. 22 aylık evliyim. Biz de ugrasiyriuz evleneli beri. İnsaalh Rabbim nasip eder hepimize
Derennn700 portakalsekeri1 canım benim bende var gibi gördüm kan ver bence kesinleşsin inşallah sağlıkla alırsın kucağına aynı tarihte yumurtlamışız benimde bugün adet günüm acaba ben bugün olmazsam yarın sabah kan mı versem
Nesliky989 Mutluannebebek benimde 27 mart bende kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde karıncalanma hissettim bende de sivilce artışı var yanaklarımda inşallah hayırlı haber alırız 🙏