Mutluannebebek Basakcim Benimkilerde de bugün silik çizgi var ama gözlerim kör oldu görücem diye öyle silik her gün yapıcam test koyulaşır inş
portakalsekeri1 Basakcim sizin yumurtlama ve bat ne zaman bir de yumurtlamadan kaç gün sonra pozitif gördünüz
Osqeuy Bende en son 24 martta adet oldum. Takvime göre beklenen 27 Nisan.. yumurtlama 12 nisanda oldu. 9 gün var adete, şimdiden belirti olmaz sanırım. Herkes için hayırlısı ne ise olsun en yakın zamanda :)
Mutluannebebek Osqeuy Benim de 7 gün var adete göğüs uçları belirginleşmesi dışında değişik bi durum yok belirti diyebileceğim bi de ara ara gün içinde kasığım ağrıyor geçiyor
Arslan_ummu Mutluannebebek hadi inşallah vardır bebek isteyenlerden bebek sahibi kısmına uğurlarız sizi🥰
Osqeuy @Mutluannebebek şimdiden başladınız mı gebelik testine ? Benimde bir iki gündür belim ve kasıklarım ağrıyor. Göğüslerim normal gibi.
Mutluannebebek Osqeuy Başladım evet dayanamadım ama gelişme var kan vermiyorum artık adeti bekliyorum ☺️Bu da bişeydir
Arslan_ummu Mutluannebebek şimdilik yok canım yumurtlama çatlama falan oldu değerlendirdik bat 12 gün var daha da geçmez o 12 gün bakalım ne olacak
Mutluannebebek Arslan_ummu Ben de öyle canım değerlendirdik 7 gün var adete bekliyorum test yaptım gölge gibi çizgi gördüm takip edicem bakalım gün geçtikçe belirecek mi
Arslan_ummu Mutluannebebek belirir inşallah canım birer gün arayla yap kız böyle hergün beynin yanar 😅
Basakcim portakalsekeri1 portakalsekeri1 19 Nisan bat. Yumurtlama takip etmedim ama dün ve bugün erken gebelik yaptım ikiside pozitif 😍
portakalsekeri1 Basakcim gözünüz aydın bende normal gebelik testi yaptım negatif bat 22 nisan. Erken gebelik geçen ay yalancı pozitif çıktı bende korkuyorum o yüzden :)
Basakcim portakalsekeri1 o benim de başıma gelmişti sinir bozucu gerçekten ama 2 kere farklı markalarda yaptım yanıltmazlar umarım 🥹 aiz tek test mi yaptınız bu ay
Nesliky989 Benim sat 27 mart klomen kullandım bekliyorum ama çokta heyecanlanmak istemiyorum haftaya 9 aylık evli olacağım yaşım 25 Rabbim hepimize bu güzel haberi almayı hayırlısıyla nasip etsin