Kedicik27 Benimde Sat 25 mart.dunden beri goguslerim şiş kocaman ve hassas .ayrica göğüs ucum koyulasti ve gogusleri ateş gbi.beklemedeyim diger pazar gunu test yapacağım 🥰
Osqeuy Merhaba, benimde Sat 29 marttı. 12 sinde yumurtlama oldu. Bugün dahil denemem oldu. Bat 26 Nisan gösteriyor. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah 🙏 benim ilk gebelik deneyimim. Tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz çok sevinirim ☺️
Mutluannebebek Osqeuy Birbirimize güzel haberler verelim inş benim de bat 25 nisan ilk gebelik olucak nasip olursa benim de 🤍🌸 dün baş ağrım oldu göğüs ucu hassasiyet ve ağrı bir de yüzümde sivilcelenme oldu normalde sivilce çok nadir çıkar benim bugün baş ağrım yok sivilceler malum yerinde duruyorlar ☺️ Göğüs ucu sağ tarafta var tutunca ağrıyor solda gitti o acı. değişik bilemiyorum belirtiler var mı sizde
Osqeuy Mutluannebebek bu kadar çabuk belirti oluyor mu acaba benim yumurtlamam yeni oldu sayılır çünkü ama bende de bi şişkinlik kasık ağrısı var bilemedim çok erken daha diye düşünüyorum. Sizin yumurtlama ne zamandı acaba??
Sevde345 Adetime 7 gün var 4 gündür beni rahatsiz eden bi mide bulantim var birde ğogus hassasiyeti bilmiyorum insallah bu ay olur🤲🏼
Arslan_ummu Mutluannebebek şimdilik yok canım yumurtlama çatlama falan oldu değerlendirdik bat 12 gün var daha da geçmez o 12 gün bakalım ne olacak
-37- Mutluannebebek yok canım benim yapmadım.cok düşünmemeye çalışıyorum ama buraya girince pek olmuyor😃