Mutluannebebek -37- Aynen bozma kalbini bence de tek ilişkiyle bile hamile kalan var Rabbim ol der olur sen değerlendirmişsin beklemek kalmış geriye ovülasyon testlerine de çok güvenme derim
-37- Mutluannebebek inşallah ilk defa çocuk sahibi olmayı denedik.bekleyelim biraz dedik evliliğin tadını çıkarmak için.ama işte yaş ileri ya insan bı korkuyor.ovulasyona göre gittik eşim istemeye istemeye😂 ama dediğim gibi öyle çok koyu olmadı ama nasip Bazıları kaset teste öyle tak köyü olmuyor diyor bazıları çubuk ile yapılmali doyor ama bakalım artık ne olacak
Mutluannebebek -37- Ben de öyle hemen çocuk düşünmedim ama çok ertelemek de istemedim 2.3. Çocuğa da zamanım kalsın diye 😄 inşallah Allah büyüktür nasip etsin 🙏 bizlere de anne olmayı
Mutluannebebek -37- Ovülasyon testiyle fazla deneyimim yok belki koyuluk oranı kişiden kişiye değişiyordur bir bilene sormalı
Mutluannebebek -37- Bizim de 3 ay sonra 2 yılımız dolucak ☺️ Bu 4. denememiz Ocak ayı başladık denemeye nasip 🙏 benim yaş çok küçük olmamakla birlikte çok büyük de değil 31 ☺️ Allah nasip ederse olur inş size de hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inş hepimize
-37- Mutluannebebek amin canım benim senin yaş yine ikiye üçe müsait 🥰 ilki bı nasip olsunda inşallah
-37- Mutluannebebek bilemedim ki valla iki gün aynı koyuluktaydi 6-7 Nisan da sekizinde çizgi siliklesti beli belirsizdi dokuzunda tamamen gitti.insan bilemiyor ki
Arslan_ummu Mutluannebebek evet ilk defa bu ay başladım bugün bir tık koyulaştı da daha koyulaşır mi tam da bilmiyorum o tarz testleri
Mutluannebebek Arslan_ummu Hergün aynı saatlerde yapmak gerekiyormuş öyle duymuştum bi de testi yapmadan 2 saat öncesinde sıvı alımını bırakmak gerekiyormuş bunlara dikkat ettiniz mi
Mutluannebebek Arslan_ummu Bir de t çizgisi ya c çizgisinden daha koyu ya da aynı koyulukta olunca pik oluyormuş öyle biliyorum
Feride_01 Mutluannebebek canım ben düğün gecesi şarap içtim eşimle hamile kaldım o gece nasipte varsa oluyor
Smbemdy Mutluannebebek benimde sat 27 mart 23 nisan buay adet tarihim. 8nisanda yumurtlama gordum. En son 6nisani degerlendirdim. Hayirlisiyla beklıyorum..
Derennn700 Smbemdy canım belirtin var hemen hemen aynı dönem yumurtlamışız benimde 6 Nisan ben pazartesi günü Salı çarşamba hep adet ağrısı çektim bugün adet günüm henüz bişey yok