Arslan_ummu Kızlar adetime 7 gün kaldı da bende beyaz akıntı birde ara ara kaşık ağrısı var belirti için erken mi yoksa bu ay da mı umudumu keseyim
Mutluannebebek Arslan_ummu Canım Ocak ayında hamile kaldım ben kimyasaldı sonra ama adete 4-5 gün kala belirtiler hissettim bir gece mideme taş gibi bişey oturdu zor uyudum hiç yaşamamıştım öyle bişey ve göğüslerim şişkindi iştahım da değişikti birden çok tatlı yemek istiyordum yedikten sonra birden turşuyu elime alıyordum değişikti yani adet olucağın zamanki hallerinden farklı oluyor
Mutluannebebek Arslan_ummu Belirti için erken değil bende akıntı olmamıştı ama hafif kasık ağrısı yaşadım canım
Arslan_ummu Ya canım bende senin gibi ocakta düşük yaptım o hamileliğimde göğüslerim ağrıyorsun sadece ama ne zaman başladı onu hatırlayamadım acaba şu aralar mıydı var mı şuan yok mu kafam karıştı 🤔
Mutluannebebek Arslan_ummu Benim belirttiğim günler başlamıştı daha erken olan iştah durumunda değişikliklerdi.olabilir belirti canım.bugün moralim çok bozuldu ya konuyu değiştiriyorum ama artımed testlere çok sinirlendim adete son 8 gün kala falan başladım test yapmaya önce başladıklarım farklı markaydı sonra son 6 gün kala artımedle devam ettim çift çizgi çıkmaya başladı ama her testte her sabah ilk idrarla yapıyorum çift çıkıyor umutlandım ama bi de farklı marka deniyim dedim bugün negatif umut tacirliğinden başka bişey değil en son yarın sabah yapıcam elimde bebetime test var bat 25 nisan bu ay adet olursam bir daha mı idrar testi almam artık tövbe moralim çok bozuldu bi de gün aşırı değerlendirdik tuttu mu tutmadı mı İnan karmakarışık oldum
Mutluannebebek Arslan_ummu Ocak ayında 3-6-8-10-12-14 değerlendirdik tuttu bu ay da aynı 4-6-8-10-12-14 değerlendirdik sonuç ne olur bilmiyorum ama bu testler beni yıprattı
Arslan_ummu Mutluannebebek yıpratır tabi canım yıpratmaz mi bende artık görmek bile istemiyorum test falan hergün göğüslerime bakıyorum ki ağrı var mu o derece olduk artık
Mutluannebebek Arslan_ummu Evet canım çok gereksiz bu testler doğruluk payı yok kaliteli değiller bi hastane laboratuvarının profesyonelliğinde doğruluk payı beklemek saçma zaten 5-10 lira para verdiğin şeyden.işin yolunu bulmuş üreticiler de umut tacirliği yapıyorlar
Nergizos -37- yok canimm ya. Ama karnım ağrıyor adet olacakmışim gibi. Sen naptın test falan yaptın mi
-37- Nergizos benimde karnım ağrıyor canım,az önce tuvalete gittim çok açık bı pembe kan geldi,sanırım olcam.ama yumurtlamadan bu yana kasıklarımda bı ağrı var gibi neden bilmiyorum enfeksiyon falan mı var acaba
Nergizos -37- akıntın da varsa enfeksiyon olma ihtimali yüksek. Adetten sonra bı kontrole git istersen
-37- Nergizos akıntım yok az önce karnıma ağrı girdi hafif uçuk pembe kan geldi,idrar yaparken falan da ağrım yok.iliskiden sonra oldu dusunmekten mi kasmaktan mi kendimi bilmiyorum ki.
Nergizos -37- takip et şimdilik istersen. Adet olursan 2. ya da 3.gun doktora gidebilirsin hem gebelik hormon vs için hem de akıntı şikayetin icin