Nergizos -37- takip et şimdilik istersen. Adet olursan 2. ya da 3.gun doktora gidebilirsin hem gebelik hormon vs için hem de akıntı şikayetin icin
Mutluannebebek Arslan_ummu kan verdim canım negatif beklentim yok bu ay testleri de çöpe attım daha da beş kuruş vermem hiçbirine
Arslan_ummu Yaaaa çok üzüldüm canım 🥺 testler çok yanıltıyormuş gerçekten çünkü var gibi gözüküyordu çok üzme kendini daha vakti var demekti
momofk Arslan_ummu ay bemim beş gün kaldı bugün şu kaliteli olan predictor testini alıp yapsamno bilemedim
akkrn momofk Arslan_ummu ayy benim bat 29’u ama halaa bekliyorum hiç belirti yok 🙈 cuma günü yapmayı düşünüyorum testi
momofk Arslan_ummu evet evet erkenmiş… dün ve önceki gün yapmıştım aslında. 22si akşamı 23 ü akşamı ve bugün baktım adete 4 gün var predictor aldım 6 gün önceyi gösteriyor diye ama sabah yaptım koskoca negatif…
Arslan_ummu akkrn benimde aynı gün canım sadece bende arada kaşık ağrısı oluyor başlasa bişey yok belirtimi bilmiyorum ama gün geçsin ben öyle yaptım diyorum olmayınca çok üzülüyoruz
momofk akkrn eşimde bana yapma dedi durdu ben dayanamadım yoksa bende cuma sabahını bekliyim dedim ama yok illa üzülelim diye şeyran dürttü galbaa:))
momofk akkrn hayır bi de ben ilk yaptığım testte sanki silik gördüm ertesi gün aynı marka testten yine yaptım bu kez silik bile çıkmadı
akkrn Arslan_ummu pazartesiyi mi bekliceksin canım sen aslında en mantıklısı da işte duramıyoruz kiii
Arslan_ummu akkrn evet canım hatta pazartesi de geçsin olmazsa yapacam çünkü bir düşük yaşadım bekliyorum 3 aydır olmayınca çok üzülüyoruz dediğin gibi dayanamıyoruz da artık dayanmam lazım 😅
akkrn Arslan_ummu ben de bir kürtaj yaşadım. Bu sitede bizi strese sokuyor bence ya bilmiyorum çok bilmek de iyi olmuyor bazen 🙄
akkrn momofk aslında biran önce ne olcaksa olsun diyip öğrenmek mi mantıklı sürekli yapana kadar kafamızda kurmak mı bilemedim 🫠🫠
akkrn momofk bende ilk gebeliğimde o markayla yapmıştım 6’gün öncesini vaad ediyor ama çıkmamıştı. İnovitanınkinde çıkmıştım ama inovitayı dandik görüp ciddiye almamıştım 😂 sonra adet günümde predictor de çift çizgiyi görmüştüm