Mutluannebebek portakalsekeri1 Sevindim şimdi ben de en son bu sabah artımedle yaptım adete 4 gün var çizgiyi belirgin gördüm göndersem yorumlar mısın
Mutluannebebek portakalsekeri1 Benziyor çizgi seviyemiz evet inşallah dua edin benim de pozitif olsun 🙏🌼
portakalsekeri1 Bende belirti de vardı açıkçası göğüslerim çok büyüdü ve 3 gündür sürekli uyumak istiyorum. Ki ben uykuyu hiç sevmem :) Onun dışında yüzüm sivilcelendi
Mutluannebebek portakalsekeri1 benim bir hafta kala yanaklarım boynumda sivilce gördüm bende yağlı bi cildim yok sivilce pek çıkmaz sonra göğüs uçlarım yapısal hafif içeri göçüktür yine bir hafta kala falan hep dışarı çıkıktı göğüs uçları ve şişkin.uyku yorgunluğa veriyorum çalışıyorum çünkü ara ara kasık bel ağrısı onu da bilemiyorum ayırtedemedim
Nergizos portakalsekeri1 tam olarak belirtileriniz neydi acabi bilgi verir misiniz? Yumurtlamadan bu yana memeler şiş ve hassas dokunamiyorum ve sızlıyor. Normalde refliye yakın olurdu. Regliye daha var diye test de yapmadım
Mutluannebebek portakalsekeri1 Erken gebelik testi yapmış mıydınız sabah yapmak şart mı erken olanı acaba ben akşam yaptım silik çizgi çıktı ama kasetteki kadar belirgin değil bilemedim
Nergizos -37- yok canım bekliyorum hala. Bat 29 Nisan. Belirti de yok gibi. Erken diye test falan da yapmadım. Bilmiyorum
-37- Nergizos dur bakalım inşallah güzel haberler verirsin.senin var ama daha bata🥰senden önce benim belli olacak inşallah
portakalsekeri1 Nergizos Benim göğüslerimde büyüme oldu baya iştah açıklığı yüzde sivilcelenme ara ara kasık batması ama her iki tarafta da. Birde 2 gün çok belim ağrıdı ama geçti Regliye bi hafta varken başladı belirtiler
portakalsekeri1 Mutluannebebek Ben sabah ilk idrarla yapmadım ama yapmakta fayda var daha net sonuç almak için
-37- Nergizos işte yapmaya cesaret edemiyorum 🙈bu kadar dayandım bekle diyorum adet olurum olmaz.insallah sagliklica olmamda adet 🐣benden sonra da sen belli olursun.arada yaz güzel haberler verelim birbirimize🥰