Kubra6694 lilyum_ idrarımda yanma var kaşıntı var diyin direkt veriyor zaten. Sökücü etkisi oluyor fitil kullanım sonunu ilişkiye denk getirin yani adetinize denk gelmesin
Limonlukekkk lilyum_ zaten pekmez gibi bitkisel bi ürün sabah akşam bi kaşık yedım birer tanede keçi boynuzu
lilyum_ Nes7616 çok faydalı biliyorum ama dedigim gibi cok korkuyorum. Bi cesaret yaptırabilirsem yaptırırım . Yoksa hicbir kuvvet beni hacamata götüremez😅
Kubra6694 lilyum_ ben bizzat kendim öncesinde kullanmıştım faydası oldu dedim eğer uygun gorusenin vajinal fitil kullanmak istiyorum diye belirttim
Nes7616 lilyum_ 🤣öyle diyen çok panik ataklı duydum valla siz bilen yaptıran biriyle gidin bi görün:)
lilyum_ Nes7616 eşime söyledim ben de sırtıma yaptıracağım dedi. Önce o yaptırsın belki bana cesaret verir 😅
Prmdkanneee Kubra6694 çakşir otunun markasını sordum canım bulunduğum yerde bulamadım da internetten alayım dedim, ne kadar içecek her gün😇
Kubra6694 Prmdkanneee mecitefendi cam şişe aldık plastik şişelerde oksitlenme oluyormuş bilginiz olsun. Her gün aç karnına bir türk kahve fincanı içmesi yeterli olacaktır. Şu karıştırmadan direkt içsin eşiniz.
mrvakcn lilyum_ sadece sizin değil eşinizin de sağlıkli yiyecekler tüketmesi gerek. keçiboynuzu pekmezi veya kendisi, ceviz, balık,avakado. Aklıma gelen bunlar. Çakşır otunu ben de alacağım bu ay bakalm
lilyum_ mrvakcn yok o zaten pekmez ceviz falan bol bol tüketir ama öyle bilmedigi otları yiyip icmez yani çakşır otunu iciremem ona
yuksell07 lilyum_ bugün adet olsmussun hemen bal tarçın corek otu karıştır yarın basla yemek sabah akşam 1 tatlı kaşığı 12. Güne kadar bu ara ovualsyon testi sipariş et 7.gun yapmaya başla pik görünce 2 gün üst üste ilişki yasa inşallah sağlıkla bir bebiş gelir denemektefayda var Şubat ayinda aşılama oldum tutmadı Mart ayidna bu dediklerimi yaptım şuan hamileyim insallh sende olursun
lilyum_ yuksell07 simdi baslayamiyorum maalesef esimin memleketindeyiz de diğer regl de deneyecegim hemen