Gmzydn Canım hamilelik düşüncesiyle ilişkiye girme normal zamanmış gibi 2 günde bir ilişkiye gir ve anı yaşa ilişkiden sonrada bacaklarını 10 15 dk yukarı doğru kaldırabilirsin bide popomun altına yastık yok bide ilişkiden sonra eşin hemen geri çekilmesin biraz bekleyim öyle çekilsin mutlaka bir günü yumurtlama gününe denk gelecektir rabbim hayırlısını versin 🤲🏻🥰
lilyum_ Gmzydn zaten hiç cocuk olsun diye ilişki yaşamadık ki. Yeni evli sayılırız o yüzden regl günlerim dışında günlük iliskimiz oluyor genelde de hemen kalkmıyorum bekliyorum yatıyorum biraz ama yastık koyarak veya ayağımı dikerek değil. Öyle düz yatıyorum
gdaslik lilyum_ sağlıklı beslenmek için bütün paketli gıdaları hayatınızdan çıkarın her gün salata tüketmeye çalışın bol hareket spor yürüyüş ve ekmek de minimum a indirin. Bu şekilde beslenirseniz fayda görürsünüz.
lilyum_ gdaslik zaten cok fazla ekmek tüketmiyorum. Evet bu ay kesinlikle paketli gıda tüketmicem bol bol meyve sebze kuruyemis yemeyi düsünüyorum. İnşallah faydasını görürüm. Ek olarak da folik asite başlayacağım bu ay
Kubra6694 lilyum_ merhaba ben yaptıklarımı anlatayım. Bizim ilk denememizde tutmadı ama iki senedir korumalı ilişkim vardı ve ilk gebeliğim. Kilo durumunuz olmasa bile vücudunuzun arınması için aralıklı oruç diyetine başlayın vücut ödem atıyor yağ yakıyor kendine geliyor. Her sabah zamanının varsa en az 3 km yürüyüş yapın. O kadar güzel geliyor ki vücut dinclesiyor. (Zaten aralıklı oruç diyetinde vücudunuza faydalı besinler oluyor bende PDF var isterseniz atabilirim.) Eşim de aktardan aldığımız çakşır suyu her sabah içti bir litreyi bitirdi. Sonraki ay ilk denemede tuttu çok şükür.Birde bol bol güzel dualar edin.
lilyum_ Kubra6694 ayy o pdf i atabilirsen cok mutlu olurum 🌸. Esim bir sey icmez ya kendi açımdan yapabilecegim herseyi yapmak istiyorum ama
Prmdkanneee Kubra6694 çakşir otunun markasını sordum canım bulunduğum yerde bulamadım da internetten alayım dedim, ne kadar içecek her gün😇
lilyum_ f1liz_ 6 aydır evliyim. 3 aylık evliyken bir gebeliğim oldu. Bebegim 2 aylık iken kalp atışı duyamadılar 6 haftalıkken gelisimi durmus dedi doktor kürtaj oldum. Yani normalde 1 sene beklemek istiyordum ama bebegimi kaybedince istemeye başladım
Kubra6694 Drysf_bjk inanın çok yanlış duamız hayırlısını istemek olur tabi ki ama devamı da onu bana hayra cevirerek nasip et olmalıdır. Şu an yaşımız gereği belki bebek disardan a sevimli der geçeriz ama seneler geçtikçe iç gecirerek keşke benimde olsaydı demekte var
Kubra6694 lilyum_ birde enfeksiyon durumunuz var ise tabiri caizse yol tıkalı deniliyor o yüzden aktarlarda enfeksiyon giderici yağ var iç çamaşıriniza damlatıp kullanıyorsunuz ya da doktorda vajinal fitil isteyin. Benim az enfeksiyonum vardı yine de 3 gün fitil kullandım
lilyum_ Kubra6694 ayy bende bi türlü bitmiyor ki o enfeksiyon zaten. 2 ayda bir garanti yani sürekli enfeksiyon kapıyorum. Yer etmiş artik. Nasil kurtulurum bu hastaliktan bilmiyorum. Doktora da göründüm bobreklerime falan hep bakti ama bir sey yok dedi
mrvakcn lilyum_ sadece sizin değil eşinizin de sağlıkli yiyecekler tüketmesi gerek. keçiboynuzu pekmezi veya kendisi, ceviz, balık,avakado. Aklıma gelen bunlar. Çakşır otunu ben de alacağım bu ay bakalm
Kubra6694 lilyum_ idrarımda yanma var kaşıntı var diyin direkt veriyor zaten. Sökücü etkisi oluyor fitil kullanım sonunu ilişkiye denk getirin yani adetinize denk gelmesin
f1liz_ lilyum_ sahsi onerim bence kendine biraz zaman tani daha evliliginin de basindasin iyice otursun once evliligin ve duzenin. Bas basa gecireceginiz zamanlar bunlar🫶🫶🫶 cokkkk ozlenir🫶🫶🫶 ve dusuk yapmissin buna da uzulmussundur cok💔 onu istemsizce kafana takarak deniyorsan da gebe kalman cok zor cunki stres buyuk bir yan etki… her sey zamaninda en guzeliyle seni bulucaktir mutlaka🌸 lilyum_
Zeynepkrkytlli lilyum_ canım bizim de yaklaşık 1yil olmadı Adetinden 1gun ince ilişkiye gir bizim öyle oldu şimdi Allah’a şükür 32haftaligiz Bence yumurta çatlama haftası filan hikaye o kadar takip ettik olmadı ama adetten 1gun önce ilişkiye girdik oldu Belki tesaduftur ama denemesi bedava🤍😂 Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bı bebiş versin kucağımıza
lilyum_ Zeynepkrkytlli biz zaten günlük iliskiye giriyoruz. Regl günlerim hariç hergün ilişki oluyor zaten. Ben de demekki günle alakalı degil ekstra bir sey yapıyım dedim. Saglikli beslenmek veya gebelik kürleri falan o tarz seyler😅
Zeynepkrkytlli lilyum_ günlük girmeyin canım o zaman spermin kalitesi düşer tutunamaz 2gunde 1girin sperm kalitelensin Spermin kaliteli olması da önemli 🌸
Limonlukekkk lilyum_ zaten pekmez gibi bitkisel bi ürün sabah akşam bi kaşık yedım birer tanede keçi boynuzu