Gkce27 keşke ya okadsr dikkat ediyorumki iç camasir temizliğine ara bez kullanıyorum atletten kesip kesip yaşlı teyzeler gibi:) bol su.iki kez antibiyotik kullandım yok banamasin demiyo

Bussr ben de 17.haftadan beri yaşıyorum. Kuru tutmaya özen gösteriyorum. Gün içinde bol su içiyorum. Yaklaşık en az 3 litre. Gün içinde hareket. Hafif enfeksiyon var ama rahatsız etmiyor. sanırım manrar sorunum da var, suyu az içersem kaşıntı başlıyor, çok içtiğimde kaşınmıyorum .
Nioli yağının iyi geldiğini söylüyorlar, dut kurusu veya hoşafı da iyi geliyormuş bi bakın derim. Doktorunuza da danışın. Geçmiş olsun 🌸

Bussr lavabodan çıkarken kesinlikle kuru kalması gerekiyor birde bez falan koymayın bence sirkeli suyla taharetlenin ilaç falan kullanmayın gebeliğim en başında vardı bol su içtim verdikleri ilacı asla kullanmadım çok şükür 10 haftadan sonra öyle bir şikayetim olmadı önünü çok acil kesmeniz lazım yoksa bu akıntılar enfeksiyon mantar vs Allah korusun erken doğuma yol açıyor biliyorsunuzdur zaten çok geçmiş olsun ama sirkeli suyu muhakkak deneyin derim

Bussr yaa inşaAllah geçer canım ya doktor bana da su en iyisi demişti

Kubradagdevren merhaba, 16 haftalik hamileyim başından beri idrar yolu enfeksiyonum var sirkeli suyu nasil kullanıyorsunuz ne yapıyorsunuz valla artik sarimsak yutmaya karar vermistim korkuyorum bebegime zarar vermesinden

Bussr 30 haftalığım başından beri yaşıyorum
        Antibiyotik kullanıyorum
        Bol su içiyorum
        Sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum geçmiyor
        İlaç kullanmayın asla diyenleri lütfen dinlemeyin doktordan daha mı iyi biliyor anlamış değilim bu kadar cahilce yorum nasıl yapılıyorr!!!!
        Herkesin enfeksiyon seviyesi farklı ilaç kullanmadan geçen olabilir daha düşüktür kimiside örneğin ben ilaçla bile geçmez keseyi delip erken doğum yapmak ilaçtan daha mı iyi anlamıyorummmmm

SmyEsciv ya inanirmisinjz bende öyle uzuldumki.elimden gelenin fazlasını yapıyorum şu içiyorum iç camasirimi değiştiriyorum.ara bez günde 10 tane neredeyse hhabire değiştiriyorum ama yok doktor kullanman lazım diyo. Bende hanfendinjn yorumunu görünce üzüldüm elimde değil korkuyorum bebeğime bisey olcak diye

Bussr acaba ilişkide korunuyor musunuz ? Bende bir önceki hamileliğimde vardı enfeksiyon çok şükür bu hamileliğimde yok. Riskli gebeyim serklajlıyım bizde cinsellikte yasak hatta hamile kalmadan eşimle ben ayrı ayrı antibiyotik kullandık mantardan dolayı. Doktorum enfeksiyon açısından da ilişki önermiyor hamileliğimin sonuna kadar

Bussr haftaya doğumum var geçmiyor ne kullandiysam doktorum bile vazgeçti artık 😆 bazılarında 9 ay geçmiyor artık doğuracan zaten ilaç vermicem dedi

Bussr o kadar iyi anlıyorum ki sizi bende öyleyim gittim bir sürü iç çamaşırı aldım yine günde kaç tane değiştiriyorum belli değil
                Zaten tuvalleteyim günün büyük bir bölümü
                Uyuyamıyorum sürekli kalkıyorum
                Yani hayat kalitem bitti
                Bebeğe birşey olur diye çok korkuyorum dediğiniz gibi ama doktor onlar zararı olsa zaten vermez ne diyorsa onu yapmak lazım
                İnşallah bu şekilde sağlıkla zamanında alırız bebeklerimizi 🙏🏻🙏🏻

Civciv53 bu arada bizde ilişkiye girmiyoruz uzun zamandır ama yok geçmiyor
                  Bir sebebi olabilir tabii ama olunca oluyor maalesef

Civciv53 benim iki defa kanamam oldu ilişki başından beri yasak ondan değil yani

SmyEsciv aynen öyle bende öyle düşünüyorum Allaha emanetler

SmyEsciv çok geçmiş olsun ya bende çok korkuyorum enfeksiyon olmaktan zaten erken doğum riskim var. Allah Şafi ismiyle şifa versin sizlere de inşallah canım 🤲🏻