SakinaG Tugba_- eveeet😫ne zamandir ev bakiyoruz, burda bile post cikmistim, bulamiyorduk, birden cikti bizde tasinalim dedik, maks bi sey yapmama calisiyorum🫠cok stress varrrr😫
Tugba_- SakinaG ev taşımak da zor hele ki bu süreç de daha da zor Allah yardımcın olsun canım dikkat. Et kendine 🙏🏻
SakinaG Tugba_- cok tesekkur ederim, cok naziksiniz🫠Allah hepimizin yardimcisi olsun kizlar, sanirim en zor haftalardayiz🫠❤️
tgc_gzm2018 Tugba_- i haftalarda kasık ağrısı oluyor bebiş doğum pizizyonu akıyor kebdi hazirkiyor rahimdede baskı ağrı oluyor
Tugba_- tgc_gzm2018 Evet benim bebeğim zaten kafası aşağıda bekliyordu en son kontrol de bakalım bidaha gittiğim de ne pozisyonda olcak kraliçem 🥰
Tugba_- SakinaG Ne demek canım en zor haftalar tabi geldi gelecek endişesi sizin ilk gebelik mi bilmiyorum ama benim bi de ilk olduğu için acemilik de var eşim evde olmazsa ani bişey de ne yaparım diye korkuyorum hep 😔
SakinaG Tugba_- al bendende o kadar🫠benim de ilk gebeligim, sirf o telastan korktugum icin sezeryen dusunuyorum bazen🫠
Naz_ak30 Tugba_- Tugba_- Bana kasılma o diyenler oldu korku başladı bebek kendini doğuma hazırlıyor diyolar o şekilde yaptığında kendini yoğun tuvalete çıkma isteği geliyor
Tugba_- Naz_ak30 aynen tuvalete çıkma isteği. Geliyor ve yanma oluyor gidince de bi. Damla idrar yapıyorum o kadar 🤷🏻♀️
Mertsmother Tugba_- kasık ağrısı şikayeti ile doktoruma kontrole gittim, alttan Muayne etti açıklığım olduğunu gördük hemen NST çekti ve 40 a kadar sancılarım çıkıyordu fakat ben sadece kasık ağrısı hissettim. 36 haftalık hamileyim erken doğum riskinden ciğer geliştirici iğne vurdu… Serumlar dil altları… 1 gün boyunca hastanede yattım… Korkutmak istemem ama geçmeyen kasık ağrın varsa doktora git derim…. Hayırlı bayramlar 🥰
Tugba_- Mertsmother Öyle geçmeyen bi ağrı değil uzun süre oturup kalkınca yürürken ağrıyor gece yatıyorum tuvalete kalkınca ağrıyor sanırım hareketsizlikten ağrıyor
Azra8Engin Tugba_- yaa sağlıkla gelsin inşallah 😍 duyduğuma göre kendini kasma derin nefes al 15 20 saniye sürüyormuş zaten
Heyaslily Tugba_- bir buçuk saatlik yol var aramızda bayram sebebiyle geldik. beni anlamadığını hissettim ama benimle kendi hamileliğindeki ağrılarını yarıştırdı o biraz üzdü beni ama büyükler de böyle deyip kabullenmeliyiz sanırım 🥺
Tugba_- Heyaslily iyi bari uzakmış şükret canım haline 😃Senden kötüleri var benim kayınvalidem şimdiden başladı babasına benzerse demeye daha çocuk doğmadan kıyaslamalar başladı eyvahlarım olsun 😃