Temmuzmucizesi26 Tugba_- yalancı sancılarımız vardır rahim ve bebek doğuma hazırlanıyorlar bende 37 haftalığım şiddetli ağrılarım başladı hastaneye gidecek gibi oldum ama dinlendim sonrasında geçti öyle anladım yalancı sancı olduğunu. Bende doktoruma 36 haftada sordum kolaylaştırıcı hareketlere başlayım mı diye 1 hafta daha bekle dedi 37 oldum hala cesaret edip spor hareketleri yapamıyorum sanki hala erken gibi geliyor 🥹 ama hurmaya başladım günde 5 6 yiyorum onun dışında yürüyüş yapıyorum o kadar…
Tugba_- Temmuzmucizesi26 Yaa benim de karın ağrısı gibi oluyor bugün sürekli ama ne oluyor anlamıyorum ishal gibi tuvalete gidiyorum o da yok acaba geliyor mu gelmekte olan bilemedim pazartesi günü nstye giricem orda belli olur heralde bişeyler 🥺 Doktor bana da başlama dedi harekete. Falan sordum da hurmada yeme fazla dedi 22 Nisan da kontrol var yine o zaman sorcam tekrar heralde başla der hareketlere falan yürümek bile zor geliyor bana 😔
myonlychance Tugba_- canım kasık ağrılarını dikkate al 36yım bende 3 gün boyunca kasık ağrısı başladı 3. Günün sonunda gittim hastaneye 2 cm açıklığım olduğunu öğrendim
Tugba_- myonlychance Eee bekleyecekmisin peki ne dedi doktorun doğumu kolaylaştırcak hareketleri falan yapmanı söyledimi
SakinaG kizlaaaar🫠hem 38ci haftaya kadar dogmasin cabasi korkusu hemde sabirsizlik🫠vakit gecmiyor ya, bi 38i doldursak diyorum ya. Hem annem gelecek memleketden, hem ev tasiyoruz🫠bide hastalanmisim asiri kotu oksuruyorum🫠offf nasil stressli gunler anlatamam
Tugba_- SakinaG Aman Hee sakın iş güç yapayım deme 😃 Ev taşıma için biraz geç kalmışsın canım yaa tabi şartlarınızı bilemiyorum ama bu süreç de dinlenmen lazım iş falan yapma dikkat et Allah korusun valla 😔
Temmuzmucizesi26 Tugba_- benimde 36 da yalancı sancı çıktı şu an inanır mısınız tık yok. Yalancı sancıda su iç gel dedi doktor geçmişti. Çatı ve açıklık muayenesi yaptı açılma da yok çatın uygun dedi beklemedeyiz bir anda gelecek ama napacağım bilmiyorum 😂 37 yim ben bide haftaya felan olur sanırım ya 40 ı bulur mu ki bilmiyorum 🥹
myonlychance Tugba_- sancıyı bekle dediler yarın tekrar bakacaklar açıklık ilerlemiş mi diye bende çok bilmiyorum şimdilik bişey demediler
Tugba_- Temmuzmucizesi26 bu zamanlar bizler için çok heyecan verici yaa ama çok da güzel tabi o kadar paronayak oldum ki oturuyorum ya ayağa kalkınca sanki su gelcekmiş gibi aşağıya bakıyorum eşim de dalga geçiyor benimle artık halime gülüyor 🤣🤣🤣 Benim henüz çatı muayenesi yapılmadı o nasıl oluyor acılı. Bi. İşlem mi 37.hafta da yapılcak sanırım demi
SakinaG Tugba_- eveeet😫ne zamandir ev bakiyoruz, burda bile post cikmistim, bulamiyorduk, birden cikti bizde tasinalim dedik, maks bi sey yapmama calisiyorum🫠cok stress varrrr😫
Azra8Engin Tugba_- 36+5 bana da doktorum sadece yürüyüş yap dedi. Bana da önermedi skuat egzersiz vs.
Tugba_- Azra8Engin Bana yürüyüş yap da demedi 37.hafta da kontrole çağırdı sanırım o zaman çatı muayenesi yapıp hareket vs yapmamı söyler diye umut ediyorum yoksa doğuramıcam bu stresle 😃
Temmuzmucizesi26 Tugba_- bana da 37 dediler ama bayram tatili giriyor diye doktorum yaptı geri. Bende çok korkarak gittim ama hiç bir şey yoktu kan vermek daha acılı öyle söyleyim 🫢
Azra8Engin Tugba_- 37de yapacak bana da çatı muayenesini. Pazartesi günü. Sanırım ona da çok geriliyorum🙈
Tugba_- Azra8Engin ben 15 Nisan pzts nst giricem 22 Nisan pztside çatı muayenesi için gitcem acılı bi. İşlem mi acaba 😔Gerçi. Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldığım için acılara alıştım bana vız gelir. Heralde çatı muayenesi 🥹
Naz_ak30 36 haftadayim bebek kendini biryerde toplayıp karnım taş gibi oluyor kendini kasıyor doğum kasilmalarimi bunlar
Tugba_- Naz_ak30 O bende de oluyor öyle bi. Bastırıyor ki. Karnım taş gibi oluyor sanki ama ben büyüdüğü için öyle oluyor diye düşünüyorum 😃
Naz_ak30 Tugba_- Tugba_- Bana kasılma o diyenler oldu korku başladı bebek kendini doğuma hazırlıyor diyolar o şekilde yaptığında kendini yoğun tuvalete çıkma isteği geliyor
Azra8Engin Tugba_- yaa sağlıkla gelsin inşallah 😍 duyduğuma göre kendini kasma derin nefes al 15 20 saniye sürüyormuş zaten