Fata2014 Apopot uyku problemi bende yaşıyorum ilk oğlumdan beri zaten bu ikinci olacak İnşallah ilki zordu ikinci kolay olsun diyedua ediyorum🙏🏻
Apopot Fata2014 ay yok benim ilki erkek hamileliği çok kolay geçti hiç anlamadım nasıl 38 hafta olduğumu ne ağrı ne sızı ne uyku problemi. Ama kızım canıma okuyor gerçekten 2 hafta daha nasıl geçircem bilmiyorum zamanında gelsin ama artık gelsin çünkü bedenen çok bittim doğum sonrası daha kolay olacaktır eminim en azından 20 gün sezaryen acısı çeker sonra kurtulurum. Bel ağrısı popo ağrısı vajina kemiği ağrısı derken öldüm öldüm bittim artık sabahları ellerim kollarım şimşiş ödemden kollarım bile ağrıyor 😔
Zeynooooooo Tantan bende 35 haftadayim isveçdeyim 3cu hamileliyim 2si oz ulkemde normal.oldu bunida normal.istiyorum fakat cok korkuyorum ne olucak nasil olucak ne ile kardilasacgimi dil bilmediyim icin endisem cok bakalim kismet
Tantan Zeynooooooo bence 3. Doğumun ise korkma hemşireler çok iyi zaten sende o ortama çok yabancı değilsin ne yapacağını biliyorsun belki dil problemin olur ama hemşireler hareketleriyle bile ne yapman gerektiğini anlatıyorlar stresli olma
SakinaG Tugba_- al bendende o kadar🫠benim de ilk gebeligim, sirf o telastan korktugum icin sezeryen dusunuyorum bazen🫠
Tugba_- SakinaG Sezaryen sonrası zor işte ben yatmak istemiyorum bebeğim kucağımda çıkmak istiyorum doğumhaneden inşallah öyle de nasip olur
SakinaG Tugba_- valla her kesde farkli oluyor ya, arkadaslarim var sezeryenin ikinci gunu ev temizliyi yapan kim, gezen kim. Yine de Allah en kolayi nasilsa hayirlisi neyse oylesin nasip etsin hepimize🙏🏻
Tugba_- SakinaG Haklısın bazıları için sezaryen de kolay oluyor hemen ayağa kalkıyolar hangisi hayırlıysa o nasip olsun bize de 🙏🏻
Halimeo mysa26 normal adet gibi gördüğün sancı geliyor bazen çok az bazende orta şeklinde sancılar benim ki bir saat hemen hemen durdu duş aldım biraz dedim eğer gerçekse geçmez dinlendim duş aldım geçti biraz bayram nedeniylee misafir gel git otur kal yoruldum biraz
BuseSttt haftadayım, 2 gündür belime 10 dklık şiddetli ağrı giriyor bakalım salı günü kontrole gidicem
myonlychance Tugba_- sancıyı bekle dediler yarın tekrar bakacaklar açıklık ilerlemiş mi diye bende çok bilmiyorum şimdilik bişey demediler
ela1906 Tugba_- Tugba_- ben de 36. Haftamdaym benim de dogum korkularim var guzel bi sekilde atlatiriz insllah insan norml de olsa sezeryan da olsa dogum bu korkuyo tabi ama az kaldi bebeklerimize kavusmamiza 🥰