Ayazinannesi BurcuOmurcaDogan hayırlısıyla kucagimiza aliriz inşallah aynı haftadayız bu hafta şeker testimiz var
Minikfasulye Obsesifk yani fikir verebilirlerde en fazla bana sunu yapsana ne bicim bakyn hasta edecen derlerse cok fena kavga olur evde 😂
Ayazinannesi Figen o bende de olmuştu çok kötü yatıp kalkamıyordum idrara bile gidemiyordum tek kullanımlık tozla biraz düzeldi suyu bol bol tüket canim
Ayazinannesi Sarayhelvasi aynıyiz desene inşallah sağlıkla gelirler benim oglusum olcak inşallah ramazana denk geliyor 🙂 bakalım ne yapicaz
Sarayhelvasi Ayazinannesi benimde oğlum olacak 😍 hakkaten ya Ramazan amdenı geliyor çevremizdekiler nasıl yorulacak 🙃👶🏻 Benim de kafama takılan kıyafetleri nasıl almak gerek kısa kol mu uzun kol mu
BurcuOmurcaDogan Ayazinannesi amin insallah ☺🙏🏻 Seker testi icin biraz kararsizim her kafadan bi ses cikiyor kontrole gittigimde doktorumla gorusecegim ona gore bi karar vericez artik
Sayrkann Ayazinannesi benimde kollarda uyusma oluyor . mide yanmasi ve bel agrisida yaninda .. 23 haftaligiz dogum 20 mayis gorunuyor bakalim hayirlisi😊😊
Glhn Ayazinannesi bende 9 Mayıs 😊 bende çok fena kalça ağrısı var ve aşırı aşırı duygusallik ve uyku hali acaba normal mi😕
DuruSuedaAca Glhn benimde 9 mayıs kalça ağrısı oluyor bendede ama çok kilo aldım sanırım ona bağladım ben (15 kilo😂😂)
Obsesifk Glhn antibiyotik veriliyor bende kullandım aynı idrar yolu enfeksiyonunda 5 gün sabah akşam içtim hemde 1000likti sanırım yoksa daha tehlikeli
seydam Ayazinannesi mayısın 8 ine inşallah 24+5 haftalik 8 kilo aldım belim ağrıyor kasığım ağrıyor midem yanıyor bazen bacagima krap giriyor ve bir oğlum olacak işte bu kadar yani hiç birşeyim yok 😂😘😂
KubraatMacit Obsesifk kızım doğduğunda o kadar çok farkında olmadan hata yapmışım ki şimdi oğluma hamileyim bu sefer akıllandık da olan yavrumuza oldu 😂
Tahsey Pinaryyim Erkek 👶kız olsun Erkek olsun Rabbim bize bı mucize verdi ya çok şükür bütün olmayanlara ins