Boncukk123 AzcikMantikliOlun ☺️☺️ kesınlıkle öyle oldu zaten yattım karnımı açtım daha tam yerleşmeden kalktım noldugunu anlayamadım
kitten11 Elif_49 ben henüz detaylıya girmedim inşallah 2 hafta sonra ama İstanbul Sultangazi hasekide 2li tarama testi için girdiğim ultrasonda 15-20 dk bakmıştı yani detaylının da uzun olacağını düşünüyorum
sandraa2 Elif_49 bn yurtdışında yaşıyorm devlet hastanesi dün gittim baya baktı dk tutmadım ama 25 dk sanırım
Civciv53 miine canım ne zaman ve hangi doktora yaptırdın acaba ? Ben oya hocaya takipliyim ama randevu bulamadım daha
Papatyaseven34 miine canım merhaba zeynep kamile gittim doktor iki test burada yapilmiyor sen umranye vs git dedi nasıl randevu alcam o bölüme ne diye girmem gerek mhrsden bide sen ne zaman yaptirdin
Elfkrks_26 sedaaa- yok ozele gidiyorum malum detayli ultrason fiyatlarini arastirdim baya bahali 5 bin normalde ikiz oldugu icin 2 kat fiyat cikardilar bende devlete gittim detayli icin gayette memnun kaldim dudagina kulagina kadar baktilar valla ozel gibi 😀
sedaaa- Elfkrks_26 doktora randevu alıp mı yönlendirdiler yoksa ultrason için direk arayıp randevu mümkün mü
2prensesmomm Elfkrks_26 bende oraya gidiyorum bana elden bir kağıda yazıp gönderdiler perinatolojiye randevu sistemi dolu oldugu icin mhrs den randevu almamı söylediler acaba aldıgın randevunun altında detaylı ultrasyon yapılıyor mu yazıyordu benim aldıgımın altında yapılmıyor yazıyor ama baska da bulamadım randevu
Daisyy000 Elif_49 40 dk kadar sürdü. Çok uzun sürdüğünden cihazın sıcaklığı ve odanın sıcaklığı beni biraz etkiledi,bide biraz açtım tansiyonum düştü
yeschef-13 Daisyy000 sıcaklık nasıl oldu ya 😂 benim geçmiş zaman ama 1 saat 45 dakika sürmüştü ya da 1 saat 50 öyle bir şeydi demek ki devlet makinesi olsa yanmıştık
Daisyy000 Elif_49 Siyah beyazdı. Normal ultrason başlığını teninizde çok uzun süre gezdirdiklerini düşünün, teninizin sıcaklığıyla da makinanın alt kısmı biraz ısınıyor, bide ben sanırım ekstra sıcakladım,sıcağı da hiç sevmem, çok daralmıştım
Elfkrks_26 sedaaa- kadin doguma gidiyosun ilk basta perinatoloji bolumu icin on kayit actiriyosun ondan sonra randevu alabiliyosun mhrsden actirmadan alinamiyo malesef devlet oldugu icin 1 ay randevu bekledim biri iptal etmisti sansa direk direk aldim randevu almakta zor 😏