Civciv53 miine canım ne zaman ve hangi doktora yaptırdın acaba ? Ben oya hocaya takipliyim ama randevu bulamadım daha
miine Papatyaseven34 Civciv53 merhabalar yeni görüyorum mesajlarinizi, ikili test için mhrsden muayene yeri var oraya 11-14 haftalarda ikili test yazip ona tıklayıp alabilirsiniz , ikili test yapılıyor diye biliyorum zeynep kamilde tam 10da almaya çalışın hemen doluyor , Bn ikili test yaptirmadim detaylı untrason yaptırdım aynı dediğim gibi mhrs muayene yerinden antenatal polikliniği (20-24 hafta Doopler/detayli untrason/2.duzey untrason)bölümünü secmistim tam 10da girdim aldım geç alınıyor çok önceden ayarlamakta fayda var Bn 2 veya 3 hafta anca alabilmistim
Papatyaseven34 miine canım merhaba zeynep kamile gittim doktor iki test burada yapilmiyor sen umranye vs git dedi nasıl randevu alcam o bölüme ne diye girmem gerek mhrsden bide sen ne zaman yaptirdin
Elfkrks_26 sedaaa- kadin doguma gidiyosun ilk basta perinatoloji bolumu icin on kayit actiriyosun ondan sonra randevu alabiliyosun mhrsden actirmadan alinamiyo malesef devlet oldugu icin 1 ay randevu bekledim biri iptal etmisti sansa direk direk aldim randevu almakta zor 😏
Derya-D Elfkrks_26 yani mhrs de perinatoloji poliknikligini seçip, orada altta detaylı ultrason yazmasi gerek değil mi
Mzzz Boncukk123 detaylı ultrason olduğuna emin misiniz normal ultrason bile bu kadar sürmüyor hangi ara kemikleri ölçtu bütün iç organlarıni inceledi kan akışına fiziksel özelliklerine bakti bence düzgün bir yerde tekrar görünün
Boncukk123 Mzzz kusura bakma canım hesabım 3 gün askıya alınmıştı da cevap veremedim sana . Evet tabii beni de tatmin etmediği için özel bir kliniğe gidip detaylı ultrason yaptırdım tekrar Suan 35.haftadan gidiyoruz
2prensesmomm Elfkrks_26 bende oraya gidiyorum bana elden bir kağıda yazıp gönderdiler perinatolojiye randevu sistemi dolu oldugu icin mhrs den randevu almamı söylediler acaba aldıgın randevunun altında detaylı ultrasyon yapılıyor mu yazıyordu benim aldıgımın altında yapılmıyor yazıyor ama baska da bulamadım randevu
Elfkrks_26 2prensesmomm detayli ile ilgili bisey yazmiyodu sadece gebelere bakilmaktadir yaziyo gittigimde herseyine ayrintili bakildi kagit vermiyo o sıkıntı e nabiza dusuyo yazdiklari ben doktoruma sonucu o sekil gosterdim herseyi normal dedi doktora sordum ayrintilimi bakiyosunuz diye yok diyo ama herseyine bakiyo garip bi doktor 😂 ama isime yaradi ic organlara herseye bakiyo yuzune kulagina kadar 😀
myavocado Aynur_41 ya detaylı ultrason olduğuna emin misiniz, benim henüz yapılmadı ama rendevu aldım, bana 45dk bir buçuk saat arası sürüyor şeklinde bilgi verdiler.
myavocado Aynur_41 özel ama ne bileyim o kadar da fark olmaz ki. Belki şöyledir pozisyonundan dolayı bebeğin bazı organlarını göremedigi zaman uzun sürüyordur yani bebek dönsün görelim diye bekliyor olabilirler. Sizin demek net gözükmüş hemen. Neyse sağlık olsun, olumsuz bir şey olmasında da uzun kısa farketmez
Daisyy000 Elif_49 Siyah beyazdı. Normal ultrason başlığını teninizde çok uzun süre gezdirdiklerini düşünün, teninizin sıcaklığıyla da makinanın alt kısmı biraz ısınıyor, bide ben sanırım ekstra sıcakladım,sıcağı da hiç sevmem, çok daralmıştım
Elif_49 @Daisyy000 kagit veriyor mu size yoksa sonuç doktora mi gidiyor birde en çok istediğim bebeği görebilir miyiz bizde doktor bizede anlatıyor mu bakarken falan 🙂🙂
Civciv53 miine ben ikili testimi oya hocada yaptırdım canım ama ona takipliydim zaten serklajlıyım. Ama artık açmıyorlar antenatal pol. her gün girip bakıyorum. Bağcılar dev. Den aldım bende bakalım nasıl olucak
Derya-D miine mesela bende neden çıkmıyor antenatal polikliniği diye ayrı bir sekme ? Önceden bak dedi Zeynep Kamil deki kadın dogumcu. 17 haftaligim hala cikmiyor. İlla 20. Haftayı doldurmuş mu olmam gerek acaba ?