Kızlar 20+1 deyim ve bebeğimi daha hiç nissedemedim sizin bebişleriniz kaçınca haftada hareketlendi endişeliyim
Kaçıncı haftada ilk kıpırdamayı hissettiniz ?
Erken mi geç ni onu da bilmiyorum duyumlarım göre bazıları 18. Haftada hissetmiş…
Tabiki herkesin gebeliği özel ve farklı olabilir ama meraklanıyorum.
Bobii 23.hafta🙏🏻
Bobii ilk gebeliğim 19+4 de hissetmiştim ama doktorum 21.haftadan sonrada hissedilebileceğini söylemişti 💜
İlk gebeliğim bi kızım olacak allahın izniyle 17+2 de ilk hissettim
Ben 16+5 teyim bende mi bir gariplik var acaba ben birkaç gündür net bir şekilde hissediyorum 🙈özellikle akşam yemekten sonra sürekli kıpırtılar var , herkes 18. Haftadan sonra demiş
- Düzenlendi
- haftada hissettim ilk 20. haftada filan eşimde hissetmeye başladı şimdi 39. hafta dışardan görülüyor 😅
Bobii ilk bebegimi 20 hafta ikinci bebeğimi 18 haftada hissettim
Eylulmeselesi bende 16 haftalığım bende gece uzanınca içeriden çok hafifçe sürekli aynı yere bir kıpırdama hissediyorum ve sağa sola dönünce bebeğin kaydığını hissediyorum 😂
Bobii 16 17 felandı
Herkeste farklı oluyor endişelenme 16 da hissettim ben şuan baya güçlü dışardan gözle bile görünüyor 24+3 üm
Bobii 16. Haftamin icindeydim ☺️ ilk gebelim. O gun rahatsizlanmistim midem cok kotuydu doktorumu aradim bebege bisey mi oldu acaba vucudum reaksiyon gisteriyo fekan dedim gel bi bakalim dedi gittim cok sukur bebekle ilgili bi durum degildi. Rahatlamam icin serum takti yatarken ilk hareketini hissettim. Cok korkmustum ya bebege bisi olduysa diye cunku bi kac gun oncesinde de bi oostta bi kadinin beneginin kalp stisini durdugunu ama bunu farketmedigini anlatmisti yani benek 8. Haftada kalbi durmus ama 10. Hadtada bunu fark etiklerini okumustum onun etkisinde kaldigim icin basim agirsa belki ya bebege bisi olduysa dicektim. O ilk hissettigim an anladim ki ben korktum iyi oldugunu, beni rahatlatmak istedigi icin hareketini hissettirdi bana ❤️ ccok duygulanmistim o an rabbim isteyen herekze hak eden herkeze nasip etsin insallah ☺️
2ci hamiləlik bende 16 17 haftadan hiss ediyorum şuan 22+5 hafta
Bobii 17 18 haftada
- Haftadan itibaren hissediyorum, ama 19 olduk daha net hissettiriyor
MorKelebek54 ben miyim acaba bunu yazan aynı hikaye benim de çünkü ama korkma aynı olacak diye bisey yok her hamilelik bir değil Rabbim korusun