Eylulmeselesi bende 16 haftalığım bende gece uzanınca içeriden çok hafifçe sürekli aynı yere bir kıpırdama hissediyorum ve sağa sola dönünce bebeğin kaydığını hissediyorum 😂
Kaçıncı haftada ilk kıpırdamayı hissettiniz ?
Bobii 16 17 felandı
Herkeste farklı oluyor endişelenme 16 da hissettim ben şuan baya güçlü dışardan gözle bile görünüyor 24+3 üm
Bobii 16. Haftamin icindeydim ☺️ ilk gebelim. O gun rahatsizlanmistim midem cok kotuydu doktorumu aradim bebege bisey mi oldu acaba vucudum reaksiyon gisteriyo fekan dedim gel bi bakalim dedi gittim cok sukur bebekle ilgili bi durum degildi. Rahatlamam icin serum takti yatarken ilk hareketini hissettim. Cok korkmustum ya bebege bisi olduysa diye cunku bi kac gun oncesinde de bi oostta bi kadinin beneginin kalp stisini durdugunu ama bunu farketmedigini anlatmisti yani benek 8. Haftada kalbi durmus ama 10. Hadtada bunu fark etiklerini okumustum onun etkisinde kaldigim icin basim agirsa belki ya bebege bisi olduysa dicektim. O ilk hissettigim an anladim ki ben korktum iyi oldugunu, beni rahatlatmak istedigi icin hareketini hissettirdi bana ❤️ ccok duygulanmistim o an rabbim isteyen herekze hak eden herkeze nasip etsin insallah ☺️
2ci hamiləlik bende 16 17 haftadan hiss ediyorum şuan 22+5 hafta
Bobii 17 18 haftada
- Haftadan itibaren hissediyorum, ama 19 olduk daha net hissettiriyor
MorKelebek54 ben miyim acaba bunu yazan aynı hikaye benim de çünkü ama korkma aynı olacak diye bisey yok her hamilelik bir değil Rabbim korusun
07sym07 bilmiurim kuzum inan ki ama ben suan 35. Haftamdayim o zaman daha 15. Haftamda fekandim sanirim. Bi oost acilmisti 10. Haftasinda olsugunu yazmisti oost sahibi hafif kanamasi olmus benegin kalbi 8. Hafta da durmuş gelisememisti. 10. Hadtasinda kanamasi olumca fark etti kendi de cok uzulmustum o olayim cok etkisinde kalmistim hic beklemiyodum boyle bi durumla karsilascagimi. Cunku kalbi durdugunu hic aklkmin ucundan getirmedim yerlesme kanamasidir ya da tehlikesi vardir diye dusunmjstum kna da bunu soylemistim diye hatirliyorum. Ama megersem kalbi durmus benegin hastaneye gidinxe fark etti bunu. Sen misin bilmiukrum ama umarim suan da iyisindir 🤲🏻🤲🏻 bedensel olarak iyi olsan da psikolojik olarak iyi olmuyo insan ben etkisinde cok kaldigim icin karnim agirdiginda direk o olay geldi aklima maalesef
Bobii ilk gebeliğim 22 haftada hissetm yeni yeni
- Düzenlendi
Bobii İlk gebeligim cinsiyeti kız 🐣 18. Haftada hissetmeye basladim pıt pıt pıt tekmelerini ❤️ su an 20 haftalık olmak uzereyiz inşallah Ama ben zayıfım zayıflar daha çabuk hissediyorlar
Eylulmeselesi nasıl bir hareket hissediyordunuz? Hiç bilmediği için soruyorum. Ben de anlık kasık ağrısı gibi içimde boluncuklar varmış gibi hissediyorum. 16+1 haftalığım belki heyecandan da hissediyor olabilirim 🫣😅
Bobii 9+4 hafif seyirme hiss etdim şu an 14 haftaligim arada haraketini hiss ediyorum
Bobii 19 haftada hissetmiştim ilk gebeliğim
- Haftaya girince hissettim kızlar 4 gündür kıpır kıpır hissediyorum zayıfım bu arada kilo ile alakalı olduğunu sanmıyorum bebeğim erkek 🩵🧿 Allah hepimize kolay bir doğum, sağlıkla kucağımıza almayı ve uzun ömür nasip etsin 🩷🩵