• DoğumGebelik
  • 36. Hafta da doğum yapan varmı bebek kilosu neydi ?

Ben 36. Hafta giriyorum sancılarım var nst de düzenli sancılarım çıkıyor . Sol kasığıma şiddetli sancı yaşıyorum sol sırtımda uyuşma ve adet ağrıları 😓sizlerde durum nedir .. doğum yapan varmı bu haftada neler yaşadınız .. doktorum 37. Haftada alalım dedi ama ben 38. Hafta olsun istedim fakat bu gidişle dayanamıcam gibi . Perşembe kontrolüm var hakkımızda hayırlısı.. korku heyecan stres 😓🥴😟😏
    Sevdar bende o durumdayım ve 3 haftadır bekliyorum pazartesine kadar beklicez 38 oluyoruz gelmez ise sezeryanla alıcaklar, erken doğum riski var diye ciger geliştirici iğne falanda yaptılar bize
      Calasun bana doktorum ciğer geliştirici yapmadı söylemem gerekiyormu çünkü 36 olursak sıkıntı olmaz demişti çiğerleri için 🤔
        Canım ben 36+7 de normal doğum yaptım bebeğim 2300 doğdu ama bi sıkıntı yaşamadık çok şükür küvezede falan konulmadi
          Sevdar 36 da dogum varsa erken ben 7 hastane dolastim 37 olana kadar hepsi ayni igneyi soyledi ve yaptilar yinede bir konus insallah biraz daha bekler bebis saglikla kucagina alirsin🙏🏻
            Fatosbartu Hayırlı sağlıklı evlat olsun negüzel maşallah 🧿 bende 37. Haftayı görsem belki bukadar sitrese girmem birde bazen şiddetli sancılar korkutuyor tabi 😓
            Calasun konuşacağım canım mutlaka ilaç verdi gerçi (Adalat) bebiş dursun diye ama bakalım sağolasın amin inşallah
              Sevdar bende kullandim adalat bol bol yat fazla ayakta durmamaya ozen goster🙏🏻
              Neden normal doğum değil?
                Sevdar ben de 36+0 da Doğum yaptım 2670 gr doğdu Küveze falan alınmadı bi sorun yaşamadık çok şükür merak etme küçük bi hafta sayılmaz 36
                Bella sancılara dayanamam diye normalde adet sancılarında bile ağrı kesici içen bir yapım var keşke dayanıklı bir yapıya sahip olsaydım normal isterdim tabi 🥴 arada gelen sancılarda bile fenalaşıyorum elimde olsa haftaları doldursak hemen aldırıcam 😏🤭😓
                  Ben 36+4 üm ama doğuma dair en ufak bi belirtim yok.benim kızın rahatı yerinde galiba.daha 34.haftada 3 kiloydu,şimdi 3500 falan olmuştur.kilolu olması gelişimini tamamladı anlamına gelir mı acaba.yani bu hafta doğsa kuvoze girer mi ki
                    Defnemin_annesi maşallah canım ben 3000 kiloya bile razıyım .. doktorum 37 .hafta doğum olabilir demişti bir sıkıntı görmedi seninde az kalmış kilosu da gayet iyi hayırlısı ile sağlıkla kucağına alırsın inşallah .
                      Sevdar 35+5 haftalikken doktorum ilk nst bagladi sanci cikti dogum gerceklesiyo dedi ben panik oldum bian cunku nst baglandihim anda bian adet sancisi ceker gibi agrilrim oldu ebe alttan bakti 3 cm aciklik var dedi doktorum eve gidebilirsin dedi eger sancilarin cogalirsa gel dedi cok sukur hala birseyim yok kontrolede gittim suan 37+5 haftaligim bekliyoruz insallah o yuzden korkma ve kasma kendini birsey olmaz Allahin izniyle ...
                      Zhraaltun her gün muz,yumurta, nesquickli süt, kuruyemiş tükettim.her hafta et, balık,tavuk yedim.bi de multivitamin olarak ocean mummy kullanıyorum o da iyi geliyormuş bebeğin kilosuna.protein ağırlıklı beslendim yani.sebze meyve fazla yemedim.