Bskrt Sevdar 35+2yim 4 gündğr sancılaem var ve muayene sonrası nişanım geldi doktorun yanında 🤦♀️ 1 hafta daha tutmaya çalışalm en azından 36 olsun dedi 2800 çıkıyor şuan kilosu ama doğunca azalıyormuş genelde 300 gr falan
Umutdeniz Bskrt benm oğlum 3 kilo dogdu hiç azalmadı tersine çogaldı neden azalsın ki beslenirse çocuk sütün gelmezse mama ver deme mama zararlı falan sarılık olmamasına dikkat et
Umutdeniz Sevdar adetlern sancılıysa normal doğumda onun gibi ama biraz daha siddetlisi sadece benmde adetlerö sancılıydı 5 cm e kadr baya kolaydı sonrası şiddetlendi o kadr
Bskrt YavuzunSelini ne yemiştinz acaba 🤭🤭 maşallahh Benme erken doğm riskim var 2800 şuan faydalı şeyler yemeye çalışıuorm ama et yumurta hiç sevmiyorm 😞
YavuzunSelini Bskrt Özellikle birsey yemedim acikcasi ben hamileligimin ilk 3 ayında hergun ceviz yemeye dikkat ettim birde son aylarimda günde 1 muz yiyodum kaşar peyniri de bebege kilo aldırıyor ama ben sevmediğim icin tost yapip yemege çalışıyordum 😊😑
Bskrt YavuzunSelini ceviz gerçekten işe yarıyor galiba, benm hep 2 hafta önde çıkıyordu kilosu 2 haftadır ceviz yemedm sütü de fazla içmedm gerilemş şuan 3 gün büyük çıkıyoe sadece
YavuzunSelini Bskrt Yine masallah diyim oglumada benimki nerdeyse 1 ay önden gidiyodu 😀 bulgur pilavida bebege kilo aldırıyor bu arada
YavuzunSelini Bskrt Kilosu aslında o kadarda onemli değil doktor bebegim icin kuveze girebilir demişti eltim yanımdaydı oda bebegin kilosu iyi çıktı neden kuveze girsin ki dedi doktorum da önemli olan kilosu değil Solunum sıkıntısı olmaması dedi bide bana doğumdan 1 gece once ciğer geliştirici yapilmisti çok şükür küveze girmedik 😊
Bskrt YavuzunSelini evet benm doktorum da öyle söylüyor ama korkarım ben tutmaya bile küçük olursa 😣 birazcık etli butlu olsun 😁