Emineelvin Banu_2019 salam bacı hə Vallah gördümki azerbaycanlı qızlarda türklərə qarışıb hayat adlı qızla başqa yerdə qarşılaşdım dedi ki anket aç qızlarda yığılsın danışaq hamımlz😁🤣girirdim türk qızların anketinə məni təkliyirdilər😂👻
Emineelvin Banu_2019 hə bacı n olacaq danışaq da hamiləliyimiz Zad haqda kaş ki bu proqramın Azeri versiyası olardı 😏sən də hamilə sən bacı?
Nnnnn2402 Salam qızlar men de 26+3 heftelik hamileyem inşAllah hamınız sağ salamat övladınızı qucağınıza alasız🙏🙏🩷🩷
Emineelvin Banu_2019 hə canım hamiləyəm bu gün 32+0həftəlik olduq 🥰🙏Şəmkirdə yaşayıram🙂həkimim də gəncədəndi
gula_09 Emineelvin mənim anamda yuxarı Seyfəlidəndi😊 hansı tərəfidi sizdə? Anamgil qaraəhmədli tirəsindəndi
Emineelvin Banu_2019 Banu_2019 inşallah can hamımız sağ salamat alaq balamızı çoxu gedib azı qalıb ta🥰🙏🧿
Emine_13 Nnnnn2402 şükür təki sonacan yaxşı keçsin he hansı xəstəxanada işlr tanımadım düzü mən Abşeron mərkəzi xəstəxanada qeydiyyatdayam yeni açılan ora gedirəm Arzu həkimdi doğuş hekimim
Emineelvin Banu_2019 mənimki qızdı doplerdə də gördümki qızdı inşallah zəhram gəlir🙏🥰🧿😂amma məni görənlər inanmırki qızdı oğlan qarnına oxşayır
Emine_13 Emineelvin mənmdə qızımda eynən oğlan qarnı deyirdilər dik qarınydı demekki qarın formasyla əlaqəsi yoxmuş uşağın 😄