Emineelvin mən tez evlənmişəm bibim oğluyla 2018də ondan bura çox həkimlər gəzdim Gəncədə Şəmkirdə çarə tapa bilmədilər bircə dəfə hamilə qaldım6həftəlik açıldı sonra çarəzlikdən bilmirdik neyləyək 🤦♀️Gəncəyə önder tulumbacı gəldi mənə baxdı yoldaşıma baxdı dedi ki sizin heçnəyiniz yoxdu ola bilər sənin Zopun olsun Bakıya çağırdı analiz verdim həqiqətən də Zopun çıxdı 19faiz hamilə qalmaq üçün də 2.5olmalıdı dedi ki get müalicə olun olacaq gəldim(mənim yoldaşım ilin 6ayı masqvada olur orda işləyir) oda bizə 6ay vaxt verdi üç ay yanımda oldu ta yazda da getdi masqvaya 3aydan sonra yoldaşım gəldi getdik önderin yanına mənə baxdı dediki çoçuk hələ yoxdu dedimki yox 😕qayıtdı dediki siz qohumsunuz bedeniniz uyuşmur. Qanınız tüşmür nəblim nə nə gəlin süni mayalanma edək 😳məndə qaynanamda anamda şoka düşdü yoldaşım az qaldı həkimlə dalaşa😁dediki bizim qanımız əgər uyuşmursa sən mayalanma edəndə o uşaq şkəst olmayacaq doktor da dediki iynə vuracıq tutsun həmdə əlil olmasın yoldaşımda dediki o nətəri iynəsi gətir indidən vur qoy olsun da gərək mayalanma edəsən nəysə bajı bakıdan Şəmkirə kimi ağlaya ağlaya gəldim yoldaşımda dediki əminə çarə yoxdu mayalanma edərik heçnə olmaz