Nisanuralp Balim beneğimin hareketleri bence iyi hatta bazen acıtıyo tekmesiyle sabah akşam havuç suyu içtim işe yarıyomuş yarın görcez işe yaramışmı sanada tavsiye ederim :)
secilertu Hacer21 son haftalarda normal dedi doktorum mecburen Doğum beklenecek dedi 😔 ama hareket etmeyi bırakmamalıyız sanırım bi nebze de olsa yararlı olacaktır
Hacer21 secilertu haklısın cnm zaten günde iki kez yarım saat yürüyüş yap dedi cnm yağışlı olmayan günler yürüyüş yapıyorum bende
Irmakelizim06 Rbyglc 37+0m bende 3ünde kontrol var belimden aralıklı sancılar oluyo 2 günde bi ay sancısı dedikleri şey galiba bu bi an önce doğurmak istiyorum artık rahat yatamıyorum çatı ağrısından nefes alamıyorum ne zaman doğar diye düşünüyorum hergün 😂
asminko345 dyg1606 Genelde canım günü geçmiş yada Böyle durumlarda suni sancıyla Doğum başlanıyor benimde sancım yok yalancı sancı 1 kere yada 2 kere yaşadım o da suya girince geçti zaten bişi kalmamış kuzum seninde İnan son 1 kaç gün geçmiyor uyku falan kalmıyor
secilertu Selale_bati benden de son kontrolümde istedi ben de ilk kez duydum sonuçlar 1 hafta içinde çıkacak dedi normal Doğum için hazırlık dedi bilmiyorum ki doktoruna sormak istersen sor. Tüplere numune alındı iki bölgeden de
Ozge11 secilertu genel olarak bu haftalarda yaşanan bir durum galiba.Fazla ayakta kaldığım zamanlar aşırı derecede aşağıda hissediyorum. Bakalım haftaya kontrolümüz var ne durumdayız ☺️
Duranb Rbyglc 36+5den Selam Vala belim cok agriodu ama gecti sukur bi yaramazlik Yok yani Guzel guzel oturuyoruz bi haftaya randevum var bakalim napio Bizimki
Hilallalal Levent doktor bana 40. Haftan dolduktan sonrA beklemem riske girmeyelim dedi Cuma günü doluyor yarın ilk defa alttan bakacak ona göre Cuma günü için ya suni verecek ya da sezeryan dicek. Sizin 40. Hafta ne zaman bitiyor
secilertu Hacer21 şu havalarda zor zaten çıkmak yürümek 😔 evin içinde hareket etmeye çalışıyorum ben de ne yapayım sürekli oturmaktan uzanmaktan iyidir heralde 😂
Ozge11 secilertu bazen de korkuyorum kanala mı girmeye çalışıyor acaba diye bazı belirtiler sanki onu gösteriyor ☺️
YagizAsyaMom Hacer21 tansiyon takibi yaptırın lütfen birde idrar tahlili verin protein bakılsın kaç gündür tansiyon yüksekliği ile uğraşıyorum bir iniyor bir çıkıyor
DemetKaraktk 39+3 hala adet sancıları gibi sancılar dışında hiç birşey yok diğer iki doğumda suni sancıyla doğum yaptım kendi gelen sancı nasıl oluyor hiçbir fikrim yok acaba kendi sancın suni sancıya göre daha mı hafif
Hacer21 secilertu aynen cnm bende öyle yapıyorum evde yürüyorum ama yağış yoksa hemen sıkı giyinip yürüyüş yapıyorum cnm