secilertu Selale_bati ben de bulunduğum şehirde tıp fakültesinin özeline gidiyorum 36. Haftamda gittim çatı muayenesi yapmadı ama vajina ve makattan kültür örneği aldı normal Doğuma hazırlık için dedi.. sanırım sorun çıkarsa ilaç başlatacak bebek enfeksiyon kapmasın diye
Selale_bati secilertu ben ozele gidiyorum hep 32 haftadan devlete basladim her gitdigimde benden kan idrar testi istiyor yaptiriyorum daha kultur testi falan istemedi hicbirsey
secilertu Tugba07 biz de 36 haftalığız bebek hafif baskı yapıyor alt tarafa dedi ultrasonda bende de aynı ağrıdan var demek ki sabırsızlanıyor bizimkiler 😂
secilertu Rbyglc bazı doktorlar suyun gelip de Doğum için hastaneye gittiğin anda bakıyormuş 🙄 yani Doğum şekline o an karar veriyormuş.. bu kadar strese neden sokarlar insanı bilemem 😔
secilertu Rbyglc son haftalarda istifra etmek veya ishal olmak bebeğe yer açmak için olabilecek şeyler diye duymuştum belki de Doğum için hazırlanıyorsunuz Sağ Salim kavuşursunuz inşallah bebeğinize 💕
Rbyglc secilertu cok mantıklı cünkü hem tuvalete cıkamıyordum hem bugun tuvalete cıktı hemde kustum durduk yere
asminko345 dyg1606 12 den sonra 40+0 olucam canım bebeğimin karın gelişimi 36 haftalık gelişim geriliği diye sayılıyor bu yüzden tehlikeye atmak istemiyorlar ☘️ Allah’ın iziniyle suni sancıyla Doğum başlanıcak
secilertu Ozge11 Ben de 36 haftalığım aynı durum bende de var bebeğin kafası alt tarafa baskı yapıyormuş ultrasonda göründü hafif aşağı indi zorlanman normal dedi ama Doğum zamanı için bir şey demedi 🤔
Ozge11 secilertu genel olarak bu haftalarda yaşanan bir durum galiba.Fazla ayakta kaldığım zamanlar aşırı derecede aşağıda hissediyorum. Bakalım haftaya kontrolümüz var ne durumdayız ☺️
melkebtt Rbyglc 37+4 olduk, uc gundur dikkatli sekilde bakinca fark edilebilcek azlikta kan geliyor neden oluyor anlamadim nisan midir sizce
dyg1606 asminko345 hayrli bi sekilde kucagina al insallah canm. Bende 12den snra 39 haftalk olucam agrm falan smdilk yok olurda suniyle dogumu baslatrlar diye korkuyorum
Esilaminel Nurcankarakaya Rabbim gönlünüze göre versin... Saglikla kolaylikla kucaginiza almaniz dilegiyle⚘
Crocus20 Rbyglc bende 38 haftalığım ve yarın benimde kontrolüm var. Banada bu hafta gün verecek doktorum bence cuma olucak çok az kaldı heyecan dorukta 😉
asminko345 dyg1606 Genelde canım günü geçmiş yada Böyle durumlarda suni sancıyla Doğum başlanıyor benimde sancım yok yalancı sancı 1 kere yada 2 kere yaşadım o da suya girince geçti zaten bişi kalmamış kuzum seninde İnan son 1 kaç gün geçmiyor uyku falan kalmıyor
melkebtt Rbyglc kirmizi ama cok az yani dikkatli sekilde baksan fark edilecek gibi ole yogun veya pihtili degil.
Smyaa Ozge11 bende korkmuyo değilim valla. Geceleri uykularım kaçıyor ayaklarım ellerim şiş onlar zorlouo bacak aram zaten dayak yemiş gibi. Bazen ağlıyorum bitsin artık diye Allahm ısyan ettirmesin son haftalar çok ağır geldi bana penguen den farkım yok
Hacer21 Rbyglc bende 37 haftama girixem ayaklarım çok şişmiş be tabiki eller ve yüz tuz tüketmesiyim halde bu durumdayım 😔😔😔😔 neden böyle oldu bilmiyorum
secilertu Hacer21 son haftalarda normal dedi doktorum mecburen Doğum beklenecek dedi 😔 ama hareket etmeyi bırakmamalıyız sanırım bi nebze de olsa yararlı olacaktır
YagizAsyaMom Hacer21 tansiyon takibi yaptırın lütfen birde idrar tahlili verin protein bakılsın kaç gündür tansiyon yüksekliği ile uğraşıyorum bir iniyor bir çıkıyor
secilertu Selale_bati benden de son kontrolümde istedi ben de ilk kez duydum sonuçlar 1 hafta içinde çıkacak dedi normal Doğum için hazırlık dedi bilmiyorum ki doktoruna sormak istersen sor. Tüplere numune alındı iki bölgeden de