Ozge11 secilertu bazen de korkuyorum kanala mı girmeye çalışıyor acaba diye bazı belirtiler sanki onu gösteriyor ☺️
secilertu Ozge11 bu saatten sonra kabülüm benim gelecekse Sefa getirir hoş gelir 😁 sağlıkla gelsinler de 😍🥰💕
Yarenelibol Rbyglc ayy bizimde 38 de çarı bakılacak smdilik normal dendi ama kilom var doktorum tedirgin etmio değill inş normal oluruz yaa 37+0
Hafizeipek secilertu sizinkinin sebebi ne peki ? Mesela ben normal doğum korkusundan dolayı panik atak geçiriyorum
Gzmocl Rbyglc son 9 bel ve kasik agrilarim vardi 2 aydr falan ama bugun adet ağrısı yaşıyor gibiyim. Haftaya cuma 40haftamz bitiyor suan korkuyorum😞😞
shtngstr Rbyglc bende nisan sanmistim ama ne açılma var me serviks kısalmış ne de sanci hicbir belirti olmadı başka
Rbyglc Brn09 bana doktor rahim duvarın da bebegin kafası uyuyor dedi bende kendi kendime diyorum acaba dogum yerine girmemiş mi
Janset2105 Rbyglc bende 37 haftamın içindeyim yarın kontrolüm var sezeryan günü alacağız bu akşam iki kere ani baskı yaptı aşağıya artık bekleyemeyeceğim 39 olmadan sağlıkla doğsa diyorum 😞😞😞😞
Nisanuralp Balim beneğimin hareketleri bence iyi hatta bazen acıtıyo tekmesiyle sabah akşam havuç suyu içtim işe yarıyomuş yarın görcez işe yaramışmı sanada tavsiye ederim :)
EzgiGizemzerOuz 38+2 bi haftadır iki cm açıklıkla geziyorum 😂 dünden beri bel ve şiddetli çatı ağrım var acı eşiğim yüksektir aslnda ama şu bikini bölgesinde ki çatı ağrısı cidden çok canımı sıkıyor🥺
bsebse 38+2yim bende. Su an gelmek gibi bir durumu yok daha yalanci sancimizda olmadi. Ptesi kontrolumuz var bakalim. Cati muayenesi olmadik doktorum sanci gelmeden bakmiyor. 40i gecince biraz beklerim ben suni vermek istemiyorum dedi. Bende bugun hurma yemeye ve korunmasiz iliskiye basladim :)